Apex Legends: Δείτε το εκρηκτικό trailer της νέας σεζόν Arsenal

Η οποία ξεκινά τον επόμενο μήνα
27 Απριλίου 2023 12:55
Apex Legends: Δείτε το εκρηκτικό trailer της νέας σεζόν Arsenal

Συνεχίζοντας την υποστήριξη του Apex Legends με αμείωτους ρυθμούς, η Respawn Entertainment ετοιμάζεται τώρα να κυκλοφορήσει την ολοκαίνουργια Arsenal σεζόν του πασίγνωστου free-to-play battle royale και έτσι έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer της.

Συγκεκριμένα, η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 9 Μαΐου του 2023 και θα προσθέσει στο παιχνίδι έναν νέο χαρακτήρα, τον Ballistic, ο οποίος είναι ένας βετεράνος στρατιώτης με αγάπη για τα εκρηκτικά και τα πυροβόλα όπλα. Αναμενόμενα, λοιπόν, το νέο trailer εστιάζει στο backstory του, δείχνοντας συγχρόνως και τις ικανότητές του εν δράσει. Το βίντεο συνεχίζει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο Story from the Outlands επεισόδιο, με τον Ballistic να διασώζεται από μια μυστηριώδη γυναίκα αφού προδόθηκε από την πρώην ομάδα του. Στη συνέχεια, το trailer περνάει στο σήμερα, όπου ο Ballistic συμμετέχει στα Apex Games ως Legend, έτοιμος να αποδείξει την αξία του απέναντι στους καλύτερους μαχητές των Outlands.

Οι ικανότητες του Ballistic φαίνεται να περιστρέφονται γύρω από το οπλοστάσιο και τα gadgets του, τα οποία μπορεί να εναλλάσσει ανάλογα με την κατάσταση. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα grenade launcher, ένα φλογοβόλο, ένα minigun και ένα rocket launcher, το καθένα με το δικό του cooldown και ξεχωριστό ammo. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει ένα shield dome που προστατεύει τον ίδιο και τους συμμάχους του από τα εισερχόμενα πυρά, καθώς και ένα supply drop που ρίχνει περισσότερα πυρομαχικά και όπλα. Η ulti του ονομάζεται Overkill και του επιτρέπει να χρησιμοποιεί όλα του τα όπλα ταυτόχρονα σε ένα καταστροφικό μπαράζ.

Φυσικά, από τη νέα σεζόν δε θα λείψουν και τα νέα modes, οι νέοι χάρτες, τα νέα skins, κ.α. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ. Ακολουθεί το εν λόγω trailer.