Το Apex Legends Mobile θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες (ΦΩΤΟ)

Μέσα στον Μάιο η κυκλοφορία του
03 Μαΐου 2022 11:51
Το Apex Legends Mobile θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες (ΦΩΤΟ)

Η Respawn Entertainment ανακοίνωσε πως το Apex Legends Mobile θα κυκλοφορήσει σε iOS και Android συσκευές μέσα στον Μάιο. Το στούντιο μοιράστηκε αυτά τα νέα μέσα από τα επίσημα social media του παιχνιδιού και μεταξύ άλλων λέει πως “Οι Legends αλλάζουν το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν χωρίς εσένα. Κάνε pre-register το παιχνίδι τώρα και παίξε μέσα στον μήνα”.

Ωστόσο, αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έδωσε η ομάδα ανάπτυξης στη δημοσιότητα και αυτό σημαίνει πως δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμος ο τίτλος. Το στούντιο υπόσχεται το ίδιο στιλ gameplay και για αυτή την έκδοση του παιχνιδιού, αν και θα έχει κάποιες αλλαγές σύμφωνα με τον game director, Chad Grenier.

Το Apex Legends Mobile είναι σχεδιασμένο για να παίζεται σε οθόνες αφής με βελτιωμένα controls και προσεγμένες βελτιώσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την πιο προηγμένη battle royale μάχη σε τηλέφωνα. Είναι μια νέα έκδοση του Apex Legends, αλλά είναι αρκετά πιστή στην αρχική έκδοση.

Κάντε pre-register το Alex Legends Mobile στο Android πατώντας εδώ, ενώ για iOS πατήστε εδώ.

Τέλος, το Apex Legends Mobile θα προσφέρει νέα battle passes, collectables, cosmetics και χαρακτήρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υποστηρίζει cross-play με την κεντρική έκδοση των κονσολών και του PC.

Tags: