Μαντέψτε πόσα λεφτά έχει βγάλει το Apex Legends απ’ όταν κυκλοφόρησε

Η EA αποκάλυψε το τεράστιο νούμερο
12 Μαΐου 2022 18:32
Μαντέψτε πόσα λεφτά έχει βγάλει το Apex Legends απ’ όταν κυκλοφόρησε

Στο πλαίσιο της αποκάλυψης των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η EA έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και μερικές νέες πληροφορίες για την πορεία του Apex Legends στην αγορά. Συγκεκριμένα, η εταιρία γνωστοποίησε πως απ’ όταν πρωτοκυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2019, το battle royale παιχνίδι έχει γεμίσει τα ταμεία με 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το παιχνίδι της Respawn άγγιξε το μεγάλο αυτό ορόσημο μέσα στο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου του 2022. Το αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης είναι πως τα έσοδα του τίτλου αυξήθηκαν κατά 40% τον τελευταίο χρόνο, όπως τόνισε ο chief financial officer της EA, Chris Suh. Μάλιστα, σχεδόν τα μισά από τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου οικονομικού έτους της εταιρίας, παρόλο που το παιχνίδι βρίσκεται πλέον αισίως στον τρίτο του χρόνο. Επιπροσθέτως, ο Suh επισήμανε πως η 12η σεζόν του Apex Legends που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν η πιο επιτυχημένη στην ιστορία του.

Για την ιστορία, τον Απρίλιο του 2021 η Respawn είχε ανακοινώσει πως το Apex Legends είχε φτάσει το τεράστιο ορόσημο των 100 εκατομμυρίων παικτών. Το νούμερο αυτό σίγουρα είναι αρκετά μεγαλύτερο σήμερα και προσεχώς αναμένεται να εκτιναχθεί ξανά προς τα πάνω, αφού το Apex Legends θα καταφθάσει και τα iOS και Android smartphones μέσα από τη νέα του ειδική mobile έκδοση που καταφθάνει στις 17 Μαΐου. Περισσότερα σχετικά με αυτή μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.