Microsoft Flight Simulator: Τώρα ξέρουμε πότε θα έρθει το expansion του Top Gun

Έρχεται πολύ σύντομα το update για το παιχνίδι της Asobo
10 Μαΐου 2022 11:27
Microsoft Flight Simulator: Τώρα ξέρουμε πότε θα έρθει το expansion του Top Gun

Η ομάδα ανάπτυξης Asobo αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του Top Gun expansion για το Microsoft Flight Simulator, μιας και είχε λάβει καθυστέρηση. Έτσι, το νέο δωρεάν update έγινε γνωστό πως θα γίνει διαθέσιμο σε όλους στις 25 Μαΐου, λίγες ώρες μετά τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας του Tom Cruise.

Το συγκεκριμένο expansion είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Ιούνιο μέσα από το “Xbox and Bethesda Showcase” event και θα ερχόταν τον περασμένο Νοέμβριο μαζί με την ταινία, αλλά όπως ξέρετε η Paramount Pictures είχε τελικά άλλα σχέδια, με αποτέλεσμα να πάρει αναβολή και το συγκεκριμένο update.

Η Asobo δεν έχει ακόμη διευκρινίσει πλήρως τι να περιμένουν οι παίκτες του Flight Simulator από τη δωρεάν επέκταση του Top Gun, αλλά γνωρίζουμε ότι θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το F-18 και θα προσφέρει στους παίκτες μια δυνατή εμπειρία για το "πώς είναι να είσαι ένας Top Gun του Ναυτικού των ΗΠΑ”.

Προφανώς, θα αποκαλυφθούν περισσότερα για αυτό το expansion όταν είναι έτοιμο για την κυκλοφορία του, οπότε για περισσότερα νέα σχετικά με το Microsoft Flight Simulator παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.