Το The Day Before χάνει το 2022 – Είναι το πιο αναμενόμενο παιχνίδι του Steam  

Ο κόσμος περιμένει πως και πως το νέο παιχνίδι

Το The Day Before χάνει το 2022 – Είναι το πιο αναμενόμενο παιχνίδι του Steam

Το MMO παιχνίδι, “The Day Before” που έχει “κάτι” από το DayZ και το The Last of Us βρίσκεται στην πρώτη θέση με τη λίστα επιθυμιών (Wishlist) στο Steam. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες περιμένουν πως και πως το νέο παιχνίδι, αν και όπως όλα δείχνουν, θα αργήσει αρκετά, μιας και δε θα κυκλοφορήσει τελικά το 2022.

Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης Fntastic μέσα από μία επίσημη δήλωσή της επιβεβαίωσε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου θα μεταφερθεί για τον Μάρτιο του 2023. Ο λόγος όπως λέει είναι επειδή το The Day Before θα αλλάξει μηχανή γραφικών και θα μεταφερθεί στην Unreal Engine 5, έτσι ώστε να δείχνει καλύτερο.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας παρακάτω:

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προσθέσει το The Day Before στη λίστα επιθυμιών τους, κάνοντάς το ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια στον κόσμο.

Πρόκειται για έναν multiplayer τίτλο, όπου λαμβάνει χώρα σε έναν πολύ επικίνδυνο κόσμο με μία πανδημία να έχει διαλύσει τις ΗΠΑ και εκατομμύρια επιζώντες να προσπαθούν να επιβιώσουν. Όπως συμβαίνει σε τέτοιου είδους παιχνίδια, οι επιζώντες έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους για να τα βγάλουν πέρα και να συγκεντρώσουν είδη και αντικείμενα πρώτης ανάγκης, όπως όπλα και φαγητό. Δυστυχώς για αυτούς δεν είναι μόνοι τους, καθώς ο κόσμος είναι γεμάτος με zombies.

Σε αυτό δύσκολο ταξίδι θα βρείτε ρεαλιστικά όπλα, ενώ επιπλέον υπάρχει και μια μεγάλη γκάμα οχημάτων. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το μετρητή της θερμοκρασίας σας, τη δίψα, την πείνα και οτιδήποτε χρειάζεται για να μείνετε καλά στην υγεία σας.

Το The Day Before θα κυκλοφορήσει 1 Μαρτίου 2023. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Ροη ειδησεων