Τι και αν βγήκε το sequel, μόλις κυκλοφόρησε ολοκαίνουργιο DLC για το πρώτο Dying Light

Προσθέτοντας ολοκαίνουργια όπλα
05 Μαΐου 2022 15:32
Τι και αν βγήκε το sequel, μόλις κυκλοφόρησε ολοκαίνουργιο DLC για το πρώτο Dying Light

Έχουν περάσει επτά χρόνια από την κυκλοφορία του Dying Light, με την Techland να φέρνει φέτος στην αγορά και το sequel, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η υποστήριξη για τον zombie τίτλο θα σταματήσει. Συγκεκριμένα, το πολωνικό στούντιο μόλις ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο DLC για το αρχικό κεφάλαιο της σειράς, ναι, για το πρώτο Dying Light!

Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε το Dieselpunk DLC, το οποίο είναι διαθέσιμο από σήμερα σε όλες τις πλατφόρμες όπου κυκλοφορεί το παιχνίδι. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του, το πακέτο επέκτασης προσκαλεί τους παίκτες να ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο και να ανακαλύψουν ιστορικό εξοπλισμό που σχεδιάστηκε για τους καλύτερους στρατιώτες του κόσμου. Έτσι, θα εμπλουτίσει το παιχνίδι με νέα όπλα, όπως ένα αλυσοπρίονο γνωστό ως 'Gut Render' και ένα οδοντωτό ξίφος, το 'Flesh Ripper'.

Περισσότερες πληροφορίες για το αιματοβαμμένο DLC και τους νέους τρόπους με τους οποίους επιτρέπει στους παίκτες να σφάξουν τις ορδές των ζόμπι μπορείτε να βρείτε μέσα από το trailer που Ακολουθεί.

Για την ιστορία, το αρχικό Dying Light αναβαθμίστηκε φέτος και για τα PS5 και Xbox Series X|S, ενώ από την άλλη το Dying Light 2 εμπλουτίστηκε πρόσφατα με New Game+ mode, με το Story DLC του να είναι και αυτό καθ’ οδόν. Περισσότερα σχετικά με τα πλάνα της Techland για το παιχνίδι μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.