Μια δωρεάν παιχνιδάρα θα πάρετε πολύ σύντομα για το PC σας!

Δεν πρέπει να χάσετε το δωρεάν παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας!
30 Μαρτίου 2023 19:00
Μια δωρεάν παιχνιδάρα θα πάρετε πολύ σύντομα για το PC σας!

Για την επόμενη εβδομάδα το Epic Games Store ετοιμάζεται να προσφέρει μια παιχνιδάρα σε όλους τους χρήστες του. Μόλις λήξει η τρέχουσα προσφορά των δύο δωρεάν παιχνιδιών που "τρέχει", τη θέση τους θα πάρει το Dying Light: Enhanced Edition, το οποίο θα μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από τις 6 μέχρι τις 13 Απριλίου, μέσα από το ψηφιακό κατάστημα της Epic Games. 

Ο open-world survival τίτλος της Techland κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 και αποτέλεσε μια απρόσμενα μεγάλη επιτυχία, τόσο εμπορικά όσο και με τους παίκτες και τους κριτικούς, που το λάτρεψαν παρά τα όποια παραπτώματα είχε. Το δωράκι αυτό γίνεται ακόμη πιο πλήρες καθώς πρόκειται για την πιο "τούμπανη" έκδοση του Dying Light η οποία περιλαμβάνει όλα τα DLCs που προσθέτουν πλούσιο έξτρα περιεχόμενο αλλά και το expansion DLC του με τίτλο "The Following". 

Το παιχνίδι περιλαμβάνει drop-in/out co-op για να παίζετε με τους φίλους σας οποιαδήποτε στιγμή και να απολαύσετε τον ανοιχτό του κόσμο, που προσφέρει απολαυστικό σφάξιμο ορδών από zombies και είναι γεμάτος loot. 

Προς το παρόν μπορείτε να κατεβάσετε τα Tunche και The Silent Age από το Epic Games Store για αυτή την εβδομάδα, πατώντας εδώ