Η Techland των Dying Light αφήνει τα ζόμπι και ετοιμάζει Fantasy Action-RPG

Δείτε το πρώτο εικαστικό
17 Μαΐου 2022 23:59
Η Techland των Dying Light αφήνει τα ζόμπι και ετοιμάζει Fantasy Action-RPG

Με το Dying Light 2 να βρίσκεται αισίως στα χέρια των παικτών εδώ και μερικούς μήνες, η Techland ανακοίνωσε τώρα και επίσημα πως αφήνει τα ζόμπι για κάτι εντελώς διαφορετικό. Αναλυτικότερα, το πολωνικό στούντιο αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα AAA κλίμακας Open World Action-RPG σε fantasy σκηνικό.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές περισσότερες λεπτομέρειες, αφού το μόνο που μοιράστηκε η πολωνική εταιρία είναι μια concept art εικόνα. Βέβαια, ο λόγος που το project ανακοινώθηκε από τώρα είναι για να προσληφθούν νέα ταλέντα, με το στούντιο να έχει σχεδόν 70 ανοιχτές θέσεις εργασίας, για τομείς όπως τα animation, art, design, development και production.

Μιλώντας σχετικά, ο CEO της Techland, Paweł Marchewka, δήλωσε:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με όσα έχουμε καταφέρει με το franchise Dying Light μέχρι στιγμής. Επιπλέον, το ταξίδι μας με το Dying Light 2 Stay Human μόλις ξεκίνησε, καθώς σκοπεύουμε να υποστηρίξουμε αυτό το παιχνίδι για τουλάχιστον πέντε χρόνια, με εύρος και μέγεθός που ταιριάζει, αν όχι ξεπερνά, το όσα παρείχαμε στην κοινότητά μας κατά την υποστήριξη του προκατόχου του.

Ταυτόχρονα, φιλοδοξία μας είναι να φέρουμε στην αγορά ένα ολοκαίνουργιο IP, το οποίο θα είναι πολύ διαφορετικό απ’ ότι κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλήρως next-gen εμπειρία. Ένα νέο fantasy έπος σε έναν τεράστιο open world, το οποίο θα τροφοδοτείται από τις δεξιότητες και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει ως ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, με νέες ιδέες, πάθος και δημιουργικότητα.

Αν και δε μπορούμε ακόμη να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το project, έχουμε επενδύσει πραγματικά σε αυτό και ανυπομονούμε να το δείξουμε στους παίκτες όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Για την ιστορία, στην ομάδα που ετοιμάζει το νέο αυτό IP εργάζονται διάφορα πρώην μέλη της CD Projekt Red, όπως οι open world director Bartosz Ochman (Cyberpunk 2077, The Witcher 3: Wild Hunt), narrative director Karolina Stachyra (The Witcher 2, The Witcher 3) και narrative lead Arkadiusz Borowik (Witcher 2, Witcher 3), καθώς και άλλοι βετεράνοι developers, όπως οι Mario Maltezos (Prince of Persia: The Sands of Time, Mad Max), lead game designer David McClure (Deathloop) και lead animator Kevin Quaid (Horizon Zero Dawn).