Μπορείτε να κερδίσετε μια από τις 12 συλλεκτικές Star Wars gaming κονσόλες

Το Xbox γιορτάζει την ‘Ημέρα του Star Wars’
05 Μαΐου 2022 10:35
Μπορείτε να κερδίσετε μια από τις 12 συλλεκτικές Star Wars gaming κονσόλες

Μετά τον διαγωνισμό για την πρεμιέρα της νέας Doctor Strange ταινίας, το Xbox μοιράζει ξανά κονσόλες με αφορμή την May the 4th, δηλαδή την ‘Ημέρα του Star Wars’. Συγκεκριμένα, γιορτάζοντας με τον δικό της τρόπο το λατρεμένο sci-fi franchise, η Microsoft, σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης Traveller's Tales που κυκλοφόρησε πρόσφατα το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, χαρίζει συλλεκτικές κονσόλες σε 12 τυχερούς.

Πρόκειται για συλλεκτικά Xbox Series S, τα οποία έχουν όλα μοναδικά χρώματα με έναν γνωστό χαρακτήρα του σύμπαντος σε LEGO μορφή να κοσμεί την πάνω τους πλευρά και το λογότυπο του LEGO Star Wars: The Skywalker Saga να φιγουράρει στο μπροστά μέρος. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα γκρι Xbox Series S με πορτοκαλί πινελιές αφιερωμένο στο ρομπότ BB-8, ένα πράσινο Xbox Series S για τον λατρεμένο κυνηγό επικηρυγμένων Boba Fett, ένα λαχανί για τον Yoda και ένα κατάμαυρο για τον θρυλικό Darth Vader.

Συνολικά, η Microsoft ετοίμασε συλλεκτικές κονσόλες για τους εξής χαρακτήρες του Star Wars: BB-8, Boba Fett, Chewbacca, Darth Maul, Darth Vader, Finn, Kylo Ren, Luke Skywalker, R2-D2, Rey, Stormtrooper και Yoda. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε κονσόλα θα έρχεται και με ένα μοναδικό Xbox controller που έχει αντίστοιχο συλλεκτικό εικαστικό.

Μπορείτε να δείτε τις κονσόλες, καθώς και να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό για τα συλλεκτικά Star Wars πακέτα του Xbox μέσα από το tweet που ακολουθεί παρακάτω. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο τέλος του μήνα.

Για την ιστορία, το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga κυκλοφόρησε στις 5 Απριλίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC και σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, πατώντας εδώ.

Tags: