Μπορείτε να κερδίσετε την επίσημη Doctor Strange 2 gaming κονσόλα

Καθώς και Doctor Strange χειριστήρια
30 Απριλίου 2022 17:56
Μπορείτε να κερδίσετε την επίσημη Doctor Strange 2 gaming κονσόλα

Το Xbox συνεχίζει τη συνεργασία του με τη Disney και τη Marvel και έτσι αυτή τη φορά ετοίμασε μια ειδική κονσόλα με αφορμή την πρεμιέρα του Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία κατασκεύασε ένα αποκλειστικό limited-edition custom Xbox Series S, το οποίο είναι βαμμένο στα χρώματα της ταινίας, με τον Gargantos να κοσμεί το πάνω μέρος της. Πρόκειται για έναν από τους επικίνδυνους villains της ταινίας, ένα τεράστιο χταπόδι με ένα μάτι που προέρχεται από μια άλλη διάσταση.

Παράλληλα, η κονσόλα συνοδεύεται και από τέσσερα Xbox χειριστήρια, τα οποία είναι επίσης βαμμένα στα χρώματα της ταινίας, με το καθένα να είναι αφιερωμένο σε έναν από τους βασικούς χαρακτήρες, δηλαδή τους Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), The Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Wong (Benedict Wong) και America Chavez (Xochitl Gomez).

Μπορείτε να δείτε την κονσόλα και τα χειριστήρια, καθώς και να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό για το πλούσιο αυτό Marvel πακέτο μέσα από το tweet που ακολουθεί παρακάτω.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Τέλος, παρακάτω μπορείτε να βρείτε και τη σύνοψη της ταινίας:

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...