Το House of the Dead remake έρχεται σύντομα και σε άλλες πλατφόρμες

Σπάει η αποκλειστικότητα του Nintendo Switch
22 Απριλίου 2022 11:48
Το House of the Dead remake έρχεται σύντομα και σε άλλες πλατφόρμες

Η ομάδα ανάπτυξης Forever Entertainment και η MegaPixel Studio ανακοίνωσαν και επίσημα ότι το House of the Dead remake θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στα PlayStation, Xbox και PC. Ο τίτλος κυκλοφόρησε αρχικά στις 4 Απριλίου για το Nintendo Switch και όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμο να κάνει ντεμπούτο και στις άλλες πλατφόρμες.

Πρόκειται για μία αναβαθμισμένη έκδοση του arcade rail-shooter παιχνιδιού, που έρχεται με πιο καλά γραφικά, καλύτερο χειρισμό, πολλαπλά endings, photo mode, achievements, τοπικό παιχνίδι για δύο παίκτες και άλλες αναβαθμίσεις. Εκτός, όμως, απ’ όλα τα παραπάνω, η remake έκδοση του τίτλου πρόσθεσε και ένα Horde mode που αυξάνει και τον αριθμό των εχθρών.

Το House of the Dead ξεκίνησε από τα arcades προτού φτάσει αργότερα και σε άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου και του Sega Dreamcast, όπου εκεί ήταν και η αποκορύφωσή του.

Το House of the Dead: Remake θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου για τα Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, PC (Steam, gog) και Google Stadia.