Το Ghostbusters γίνεται VR παιχνίδι για τέσσερις κυνηγούς φαντασμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλες οι ανακοινώσεις της παρουσίασης του Meta Quest VR
21 Απριλίου 2022 15:25
Το Ghostbusters γίνεται VR παιχνίδι για τέσσερις κυνηγούς φαντασμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ώρες η Meta πραγματοποίησε την προγραμματισμένη της παρουσίαση για το μέλλον του Meta Quest VR, αποκαλύπτοντας διάφορα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας που βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

Μια από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις του σόου ήταν το Ghostbusters VR. Το παιχνίδι δεν έχει ακόμη τελική ονομασία, αλλά φιλοδοξεί να φέρει το λατρεμένο franchise της δεκαετίας του ’80 στα σύγχρονα VR headsets, μέσα από μια συνεργατική co-op περιπέτεια για τέσσερις παίκτες. Αυτοί θα κληθούν να εντοπίσουν και να παγιδεύσουν φαντάσματα, προστατεύοντας την πόλη του San Francisco, σε ένα “εκτενές και συναρπαστικό” campaign. Μάλιστα, το παιχνίδι υπόσχεται να προσφέρει το χιούμορ, αλλά και τα στοιχεία τρόμου με τα οποία είναι συνυφασμένη η λατρεμένη σειρά.

Για την ώρα το Ghostbusters VR δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πρώτο του trailer.

Φυσικά, αυτή δεν ήταν η μοναδική ανακοίνωση του σόου, αφού μεταξύ άλλων είδαμε και το πρώτο trailer για το πολύαναμενόμενο sequel The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2, αποκαλύφθηκε πως το Moss: Book 2 του PSVR θα έρθει και στα Quest headsets, ενώ γνωστοποιήθηκε και πως τα Resident Evil 4 VR και Beat Saber θα εμπλουτιστούν με επιπρόσθετο περιεχόμενο.

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα trailers που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του ειδικού σόου του Meta Quest VR.