Το MADiSON υπόσχεται βαρύ τρόμο και με μόνο όπλο σας μία κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για τις κονσόλες και το PC
11 Απριλίου 2022 13:02
Το MADiSON υπόσχεται βαρύ τρόμο και με μόνο όπλο σας μία κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Perp Games αποκάλυψε πως το ψυχολoγικό θρίλερ παιχνίδι, “MADiSON”, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τις κονσόλες και το PC θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Ο παίκτης πρόκειται να πάρει τον έλεγχο του Luca, ο οποίος ξυπνάει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, αιμόφυρτος, στη μέση μιας σκοτεινής και ανατριχιαστικής τελετουργίας, που περιλαμβάνει την οικογένειά του.

Έτσι, λίγο μετά θα αποδειχθεί ότι δεν έχει τον έλεγχο των πράξεών του, καθώς ένα φάντασμα που ονομάζεται MADiSON, τον αναγκάζει σε ανείπωτες πράξεις. Εσείς, ως παίκτης, καλείστε να λύσετε το μυστήριο και επομένως να απελευθερώσετε τον πρωταγωνιστή από αυτόν τον εφιάλτη.

Όπως έχουμε δει στο παρελθόν σε τέτοιου είδους horror παιχνίδια, ο Luca θα έχει ως “όπλο” του μία κάμερα, η οποία θα σας βοηθήσει να λύσετε γρίφους. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ένα “disturbing gameplay” και μία ενδιαφέρουσα ιστορία που θα σας κρατήσει…στην “τσίτα”, με έξυπνους γρίφους, καθώς και με τυχαία γεγονότα που θα αλλάζουν την εμπειρία.

Το MADiSON θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου για τα PlayStation 5, PlayStation 4, PC και σε άλλες πλατφόρμες που θα αποκαλυφθούν σύντομα. Μάλιστα θα καταφθάσει και στο Nintendo Switch μέσα στο καλοκαίρι. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πρώτο teaser trailer.