Το Necrophosis είναι το νέο horror παιχνίδι από Έλληνες developers! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το επίσημο teaser trailer
02 Μαΐου 2024 14:02
Το Necrophosis είναι το νέο horror παιχνίδι από Έλληνες developers! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελληνική ομάδα ανάπτυξης Dragonis Games ανακοίνωσε μόλις το νέο της παιχνίδι. Ο λόγος γίνεται για το Necrophosis, το οποίο συγκαταλέγεται στο horror είδος, όπως και οι προηγούμενες εμπειρίες της ομάδας. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, η Dragonis Games είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν το The Shore και πιο πρόσφατα το Eresys.

Το νέο της αυτό εγχείρημα θυμίζει αρκετά το Scorn που είχε κυκλοφορήσει πριν κάποιους μήνες και είναι εμπνευσμένο από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες του Zdzislaw Beksinski. Το gameplay είναι προοπτικής πρώτου προσώπου, με τους παίκτες να εξερουνούν ένα εφιαλτικό βασίλειο γεμάτο αλλόκοτες μορφές και δυσοίωνες εικόνες.

Αναλυτικότερα, η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού τονίζει:

Το Necrophosis σας προσκαλεί να βυθιστείτε σε μια μυστικιστική puzzle περιπέτεια σε ένα σουρεαλιστικό σύμπαν, όπου το ίδιο το περιβάλλον γίνεται ένα εφιαλτικό αριστούργημα, γεμάτο με ανατριχιαστικά σχήματα και στοιχειωτικές εικόνες.

Δισεκατομμύρια χρόνια μετά το τέλος του σύμπαντος, ξυπνάτε σε έναν κόσμο όπου ο θάνατος βασιλεύει, αλλά ακόμα και ο θάνατος μπορεί να πεθάνει.

Η νέκρωση, η κατάρα που μαστίζει αυτόν τον κόσμο, προκαλεί αποσύνθεση σε ό,τι αγγίζει. Εδώ, μέσα σε ένα τοπίο φτιαγμένο με σχολαστική φροντίδα, ο τρόμος και η αποσύνθεση διαπερνούν κάθε γωνιά. Οι χαρακτήρες αυτού του κόσμου, μολυσμένοι από την κατάρα, ενσαρκώνουν την ίδια την ουσία της αποσύνθεσης.

Με κάθε στροφή που κάνετε και κάθε αναστεναγμό που βγαίνει από τα χείλη σας, γίνεστε μάρτυρες του αδυσώπητου αγγίγματος της αποσύνθεσης. Το Necrophosis υφαίνει το ζοφερό μωσαϊκό του, τυλίγοντάς σας σε ένα στοιχειωμένο ταξίδι μέσα σε έναν μακάβριο κόσμο όπου ο θάνατος δεν είναι ένα τέλος, αλλά μια διάχυτη πραγματικότητα.

Ακόμη δε γνωρίζουμε πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει το Necrophosis, ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με τη σελίδα του στο Steam να έχει ήδη αναρτηθεί.

Το επίσημο teaser trailer του Necrophosis:

Προσθέστε το Necrophosis στη λίστα επιθυμιών σας στο Steam: