Η Ubisoft θα βάλει NFTs και σε άλλα παιχνίδια της

Δεν εγκαταλείπει το εγχείρημα
06 Απριλίου 2022 19:55
Η Ubisoft θα βάλει NFTs και σε άλλα παιχνίδια της

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες η Ubisoft επιβεβαίωσε πως σταματά την υποστήριξη του Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint, το οποίο απ’ εδώ και στο εξής δε θα λάβει άλλο νέο περιεχόμενο. Ωστόσο, το παιχνίδι φιλοξενεί και τα πρώτα NFTs της γαλλικής εταιρίας, μέσα από την Quartz πλατφόρμα, οπότε πολλοί παίκτες αναρωτήθηκαν τι πρόκειται να συμβεί με αυτά.

Το GamesIndustry.biz, λοιπόν, ήρθε σε επικοινωνία με την Ubisoft, η οποία επιβεβαίωσε πως δε θα κυκλοφορήσουν νέα Digits -έτσι ονομάζονται τα NFTs της- για το Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint. Μάλιστα, η γαλλική εταιρία παρέπεμψε το μέσο στην επίσημη ιστοσελίδα του Quartz που περιλαμβάνει ένα ευχαριστήριο μήνυμα, τονίζοντας στους κατόχους των NFTs:

Σας ανήκει ένα κομμάτι του παιχνιδιού και έχετε αφήσει το στίγμα σας στην ιστορία του.

Το αξιοσημείωτο, όμως, είναι πως η αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία της Ubisoft θα συνεχιστεί, αφού η ιστοσελίδα της αναφέρει:

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις με χαρακτηριστικά για την πλατφόρμα, καθώς και μελλοντικά drops που θα έρθουν με άλλα παιχνίδια.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η Ubisoft δεν εγκαταλείπει τα NFTs και σκοπεύει να τα προσθέσει μελλοντικά σε περισσότερα παιχνίδια της.

Για την ιστορία, το τελευταίο NFT του Breakpoint έγινε διαθέσιμο στις 17 Μαρτίου, περίπου τρεις μήνες μετά το ντεμπούτο της Quartz πλατφόρμας. Συγχρόνως, αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις πολλές αντιδράσεις των παικτών, η γαλλική εταιρία έχει υπερασπιστεί πολυάριθμες φορές στο παρελθόν τα NFTs, δηλώνοντας πρόσφατα πως «είναι για το καλό των gamers».

Tags: