Πείτε αντίο στο Ghost Recon Breakpoint της Ubisoft

Η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε πως έφτασε το τέλος
05 Απριλίου 2022 22:37
Πείτε αντίο στο Ghost Recon Breakpoint της Ubisoft

Το Ghost Recon Breakpoint, το οποίο πρόσφατα φιλοξένησε το ντεμπούτο του αμφιλεγόμενου NFT εγχειρήματος της Ubisoft, λέει τώρα οριστικά αντίο στους παίκτες.

Περνώντας στους λεπτομέρειες, η ομάδα ανάπτυξης Ubisoft Paris ανακοίνωσε πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει σταματήσει και έτσι δεν πρόκειται μελλοντικά να κυκλοφορήσει άλλο νέο περιεχόμενο ή οποιουδήποτε είδους ενημερώσεις.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενη στην κοινότητα, η ομάδα δήλωσε:

Οι τελευταίοι τέσσερις μήνες σηματοδότησαν την κυκλοφορία του τελικού περιεχομένου μας: του ολοκαίνουργιου Operation Motherland mode, αμέτρητων νέων αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων εμβληματικών outfits για την 20η επέτειο της σειράς και των Quartz αντικειμένων.

Από ολόκληρη την ομάδα του Ghost Recon, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ξανά για τη συνεχή υποστήριξη και την αγάπη που έχετε για το franchise. Το feedback που δώσατε για το Ghost Recon Breakpoint ήταν καθοριστικής σημασίας και θα βοηθήσει στη διαμόρφωση του μέλλοντος της σειράς.

Η σχετική δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, το Ghost Recon Breakpoint έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2019 και έλαβε αρνητικές κριτικές από τους παίκτες και τα μέσα παγκοσμίως. Τον ίδιο μήνα ο CEO της Ubisoft αναγνώρισε την αστοχία του project και έπειτα η ομάδα ανάπτυξης επικεντρώθηκε σε ενημερώσεις για να βελτιωθεί η συνολική ποιότητα της εμπειρίας.