Το PlayStation Plus Collection θα χάσει ένα παιχνίδι μέσα στον Μάιο

Προλαβαίνετε όμως ακόμη να το εξαργυρώσετε
31 Μαρτίου 2022 10:53
Το PlayStation Plus Collection θα χάσει ένα παιχνίδι μέσα στον Μάιο

Πριν από μερικές ώρες η Sony ανακοίνωσε τα νέα παιχνίδια που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus στα PS4 και PS5 για τον Απρίλιο του 2022, τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Ωστόσο, η εταιρία επιφύλασσε συγχρόνως και μια δυσάρεστη ανακοίνωση, αφού αποκάλυψε πως το PlayStation Plus Collection θα χάσει ένα παιχνίδι μέσα στον Μάιο.

Ο λόγος γίνεται για το εξαιρετικό Persona 5 της Atlus, το οποίο θα αφαιρεθεί από την υπηρεσία στις 11 Μαΐου. Το θετικό είναι πως όσοι το έχουν εξαργυρώσει ήδη πριν τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν, εφόσον είναι ενεργά μέλη της υπηρεσίας. Επομένως, αν έχετε PS5 και δεν έχετε πάρει ακόμη το παιχνίδι, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα του μενού της κονσόλας και να το προλάβετε πριν αφαιρεθεί.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το PlayStation Plus Collection είναι ένα πρόσθετο προνόμιο για τους συνδρομητές του PS Plus που είναι κάτοχοι PS5 κονσόλας. Συγκεκριμένα, επιτρέπει την εξαργύρωση και την πρόσβαση σε μια επιλεγμένη λίστα από λατρεμένους τίτλους του PS4 που καθόρισαν τη γενιά, όπως τα Bloodborne, God of War και Monster Hunter: World κ.α. Συνολικά έχουμε μια λίστα με 20 παιχνίδια, τα οποία κατεβαίνουν τοπικά στην κονσόλα σας και δεν υπάρχει κάποιος χρονικός ή άλλος περιορισμός, εφόσον έχετε ενεργή συνδρομή.

Για την ιστορία, το PS Plus Collection δεν πρόκειται να καταργηθεί με τις επερχόμενες αλλαγές στη συνδρομητική υπηρεσίας, όπως ξεκαθάρισε πρόσφατα η Sony.

Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε ένα ειδικό αφιέρωμα των Unboxholics για το λατρεμένο JRPG που αναλύει τι πραγματικά μάς διδάσκει.