PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Απριλίου για τα PS4 και PS5

Αποκαλύφθηκαν οι προτάσεις της Sony
30 Μαρτίου 2022 19:03
PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Απριλίου για τα PS4 και PS5

Μετά την τεράστια ανακοίνωση πριν μερικές ώρες πως τα PlayStation Plus και PlayStation Now θα ενωθούν, η Sony ήρθε τώρα να αποκαλύψει και τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας μέσα στο δεύτερο μήνα της άνοιξης. Συγκεκριμένα, για τον Απρίλιο θα έχουμε όπως συνηθίζεται τρία δωρεάν παιχνίδια, τα οποία αφορούν και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5.

Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι PS5 και PS4 θα μπορούν να παίξουν από τις 5 Απριλίου το Hood: Outlaws & Legends. Πρόκειται για ένα έντονο multiplayer παιχνίδι που αντίπαλες συμμορίες ανταγωνίζονται σε τολμηρές ληστείες για να χτυπήσουν τους πλούσιους εκεί που πονάει.

Συγχρόνως, οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα λάβουν και άλλα δύο PS4 παιχνίδια. Το πρώτο απ’ αυτά είναι το SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, το οποίο είναι ένα remake του λατρεμένου παιχνιδιού του Μπομπ Σφουγγαράκη από την εποχή του PS2. Τέλος, το μήνα κλείνει το Slay the Spire ένα εξαιρετικά εθιστικό indie που συνδυάζει στοιχεία από card game και roguelike.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4 είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας.

Αναλυτικά η λίστα του PS Plus για τον Απρίλιο του 2022:

  • Hood: Outlaws & Legends | PS4 & PS5
  • SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated | PS4
  • Slay the Spire | PS4