ΕΠΙΣΗΜΟ: Το χτίσιμο για πάντα εκτός Fortnite - Γνωρίστε το Fortnite Zero Build

Θα υπάρχει μόνιμα ένα No-Build Battle Royale mode
29 Μαρτίου 2022 22:01
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το χτίσιμο για πάντα εκτός Fortnite - Γνωρίστε το Fortnite Zero Build

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το Fortnite Chapter 3 Season 2 Resistance έφερε μια τεράστια αλλαγή στις αρένες του πασίγνωστου Battle Royale, αφαιρώντας τη δυνατότητα των παικτών να χτίζουν.

Τελικά, φαίνεται πως η Epic Games δοκίμαζε τα νερά, θέλοντας να τεστάρει πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες στην ιδέα, αφού τώρα ανακοίνωσε πως το No-Build Battle Royale mode ήρθε για να μείνει. Υποδεχθείτε το Fortnite Zero Build.

Πρόκειται για ένα mode που θα υπάρχει μόνιμα στην Discover καρτέλα, για Solo, Duos, Trios και Squads playlists, δοκιμάζοντας αποκλειστικά τις δυνατότητες των παικτών στα όπλα, τα αντικείμενα και το traversal.

Βέβαια, μιας και ο περίφημος μηχανισμός του χτισίματος έχει απενεργοποιηθεί, θα υπάρχει και μια άλλη σημαντική αλλαγή. Αντιθέτως, για να παραμένουν περισσότερο ζωντανοί, οι παίκτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν το νέο μηχανισμό του Overshield. Πρόκειται για μια επιπλέον ασπίδα, πέρα από το βασικό Shield και Health, η οποία θα είναι πλέον η πρώτη γραμμή άμυνας των παικτών. Μάλιστα, ακόμα και αν σπάσει και φτάσει στο 0, η Overshield γεμίζει αυτόματα και πάλι μετά από λίγο χρόνο.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση: