Νέες πληροφορίες για τις next-gen εκδόσεις των Resident Evil

Τα saves θα μεταφερθούν κανονικά
28 Μαρτίου 2022 18:24
Νέες πληροφορίες για τις next-gen εκδόσεις των Resident Evil

Η Capcom προέβη σε μερικές ανακοινώσεις, όσον αφορά τις next-gen εκδόσεις των Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 7. Χωρίς να δώσει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, η ιαπωνική εταιρία έκανε γνωστό πως όσοι έχετε παίξει τα παιχνίδια σε Xbox One και PlayStation 4, θα μπορείτε να μεταφέρετε κανονικά τα save σας στις αναβαθμισμένες εκδόσεις.

Επίσης, όλα τα DLC που έχετε αγοράσει για τα τρία παιχνίδια θα μεταφερθούν κανονικά και αυτά στις νέες εκδόσεις, ακόμη και τα πρόσθετα πακέτα από την Gold Edition του Resident Evil 7.

O τεχνικός τομέας και των τριών παιχνιδιών θα εμπλουτιστεί με ray tracing, υψηλότερο framerate και 3D Audio. Μάλιστα, οι κάτοχοι PS5 θα μπορούν να βιώσουν και βελτιωμένη αίσθηση δόνησης, χάρη στην απτική ανάδραση του DualSense χειριστηρίου. Αξίζει να αναφερθεί, πως η Capcom ετοιμάζει και ένα patch για τους PC παίκτες που θα αναβαθμίζει και τα τρία παιχνίδια, χωρίς φυσικά κανένα κόστος. Τέλος, η Capcom δεν έχει στα σχέδιά της να φέρει τα τρία παιχνίδια στις next-gen κονσόλες σε retail μορφή.

Για περισσότερα σχετικά με τις next-gen εκδόσεις πατήστε εδώ.

Η κυκλοφορία των next-gen εκδόσεων παραμένει ακόμη άγνωστη, οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.