Τα Resident Evil 2, 3 και 7 έρχονται αναβαθμισμένα στα PS5 και Xbox Series X|S

Πρώτες επίσημες εικόνες
02 Μαρτίου 2022 19:47
Τα Resident Evil 2, 3 και 7 έρχονται αναβαθμισμένα στα PS5 και Xbox Series X|S

Όσο η κοινότητα του Resident Evil ανυπομονεί για την αποκάλυψη του Resident Evil 4 Remake, η Capcom προέβη τελικά σε μια άλλη αναπάντεχη ανακοίνωση. Αναλυτικότερα, ο ιαπωνικός κολοσσός ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αναβαθμίσει τα Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake και Resident Evil 7 για τις κονσόλες νέας γενιάς Xbox Series X|S και PlayStation 5.

Έτσι, ο τεχνικός τομέα και των τριών παιχνιδιών θα εμπλουτιστεί με ray tracing, υψηλότερο framerate και 3D Audio. Μάλιστα, οι κάτοχοι PS5 θα μπορούν να βιώσουν και βελτιωμένη αίσθηση δόνησης, χάρη στην απτική ανάδραση του DualSense χειριστηρίου.

Πρέπει να αναφερθεί πως όσοι έχουν ήδη τα παιχνίδια στην κατοχή τους για τα PS4 και Xbox One θα λάβουν εντελώς δωρεάν τις next-gen εκδόσεις. Τα PS4 αντίτυπα θα μπορούν να αναβαθμιστούν ψηφιακά με τη γνωστή διαδικασία, ενώ στο Xbox όλα θα γίνουν αυτόματα μέσω της Smart Delivery τεχνολογίας. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με των ντεμπούτο των next-gen εκδόσεων, όλες οι αναβαθμίσεις θα έρθουν εντελώς δωρεάν και για τους PC gamers μέσα από ένα δωρεάν update.

Ακολουθεί η επίσημη δημοσίευση της Capcom, με τις πρώτες εικόνες από τις next-gen εκδόσεις.