Stranger of Paradise: Οι παίκτες αφαιρούν...τρίχες και βελτιώνουν τα FPS του Final Fantasy τίτλου

Δείτε τα βίντεο
24 Μαρτίου 2022 19:56
Stranger of Paradise: Οι παίκτες αφαιρούν...τρίχες και βελτιώνουν τα FPS του Final Fantasy τίτλου

Το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες από την Square Enix και όπως όλα δείχνουν, ο τίτλος της Team Ninja δεν τρέχει και τόσο καλά στα PC. Πολλοί χρήστες αναφέρουν προβλήματα στο performance του παιχνιδιού, αφού αρκετοί παίκτες με RTX 3090 κάρτες γραφικών έχουν έως και 25FPS.

Φαίνεται πως τα μαλλιά και οι υφές των μαλλιών ρίχνουν πολύ τις επιδόσεις έως και 8FPS και μάλλον το πρόβλημα αυτό λύθηκε από την modding κοινότητα. Οι modders έχουν βρει έναν τρόπο να μετριάσουν το πρόβλημα, καθώς κυκλοφορεί ήδη ένα εργαλείο που αφαίρει τα μαλλιά, με αποτέλεσμα οι κεντρικοί χαρακτήρες και τα NPC να είναι καραφλοί.

Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Σε αυτό το παιχνίδι παίρνετε τον έλεγχο του Jack, ο οποίος έχει αναλάβει μια αποστολή να σκοτώσει τον “Chaos”,  μαζί με άλλους τέσσερις, τους Jed, Ash, Neon και Sophia. Η κύρια αποστολή σας, λοιπόν, είναι να καταστρέψετε το σκοτάδι που έχει έρθει στον κόσμο. Τις πρώτες ώρες του τίτλου θα τις περάσετε παρέα με ένα τεράστιο σπαθί, αλλά λίγο μετά, καθώς θα περιπλανιέστε σε αυτήν την κόλαση, θα βρείτε στο δρόμο σας και άλλα πιο γρήγορα και δυνατά όπλα, όπως είναι το launcer, το Katana και τα daggers.

Διαβάστε την άποψή μας για το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin πατώντας εδώ.

Το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσω Epic Games Store.