Το τελικό trailer του Final Fantasy Origin φέρνει το "χάος"...με Frank Sinatra! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια χορταστική ματιά στο φαντασμαγορικό spin-off
25 Ιανουαρίου 2022 13:45
Το τελικό trailer του Final Fantasy Origin φέρνει το "χάος"...με Frank Sinatra! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin και έτσι η Square Enix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για ένα μεγάλο βίντεο διάρκειας περίπου πέντε λεπτών, το οποίο απαρτίζεται τόσο από gameplay πλάνα όσο και από αποσπάσματα των cutscenes, δίνοντας κυρίως έμφαση στην ιστορία και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Παίρνουμε έτσι μια χορταστική γεύση από το συναισθηματικά φορτισμένο ταξίδι του Jack, ο οποίος έχει χάσει την πρώτη του αγάπη. Το αποκορύφωμα του trailer είναι η μουσική του Frank Sinatra που έρχεται να ντύσει το φινάλε του.

Δείτε το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου του 2022 για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Epic Games Store.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για ένα spin-off της βασικής σειράς Final Fantasy, με έμφαση στη δράση. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Koei Tecmo Games και την Team Ninja και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα σε μια σκοτεινή εκδοχή του σύμπαντος του πρώτου Final Fantasy παιχνιδιού από το 1987.