Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το gameplay του Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο βίντεο που αποκαλύπτει τις πτυχές του combat
26 Ιανουαρίου 2022 09:14
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το gameplay του Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Square Enix σε συνεργασία με την Koei Tecmo Games και την Team Ninja έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ακόμη ένα trailer από το επερχόμενο Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Εκτός από το τελικό βίντεο με μουσική Frank Sinatra που είδαμε εχθές, η ιαπωνική εταιρία θέλει να σας γνωρίσει και τις gameplay πτυχές του παιχνιδιού, μέσα από ένα νέο βίντεο.

Σε αυτό το παιχνίδι θα πάρετε τον έλεγχο του Jack, ενός warrior που στην αποστολή που του έχει ανατεθεί, θα έχει πλάι του και κάποια companions, τους Jed, Ash, Neon και Sophia, με την κύρια αποστολή σας να πρέπει να καταστρέψετε το σκοτάδι που έχει έρθει στον κόσμο. Όπως έγινε γνωστό, τις πρώτες ώρες του τίτλου θα τις περάσετε παρέα με ένα τεράστιο σπαθί, αλλά στη συνέχεια, καθώς θα περιπλανιέστε σε αυτήν την κόλαση, θα βρείτε στο δρόμο σας και άλλα πιο γρήγορα και δυνατά όπλα, όπως είναι το launcer και άλλα.

Φυσικά, Final Fantasy παιχνίδι χωρίς μαγείες δε γίνεται και εννοείται πως και εδώ η Team Ninja σάς προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από μαγικές δυνάμεις για damage από απόσταση. Επίσης, αν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι παρέα με άλλους παίκτες, αυτό γίνεται μέσα από το ειδικό multiplayer, στο οποίο μπορεί κάποιος να κάνει join σε εσάς (και το αντίθετο) και να παίξετε παρέα κάποια αποστολή.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για ένα spin-off της βασικής σειράς Final Fantasy, με έμφαση στη δράση και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα σε μια σκοτεινή εκδοχή του σύμπαντος του πρώτου Final Fantasy παιχνιδιού από το 1987.

Το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσω Epic Games Store στις 18 Μαρτίου. Δείτε το αναλυτικό “ Gameplay Features Video” βίντεο παρακάτω.