Το launch trailer του Stranger of Paradise Final Fantasy Origin είναι εδώ γεμάτο δράση

Από την Team Ninja και την Square Enix
18 Μαρτίου 2022 15:54
Το launch trailer του Stranger of Paradise Final Fantasy Origin είναι εδώ γεμάτο δράση

Η Square Enix κυκλοφόρησε το launch trailer του Stranger of Paradise Final Fantasy Origin της Team Ninja, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες. Ναι, ο spin-off Final Fantasy τίτλος είναι πλέον πανέτοιμος και το νέο βίντεο που διαρκεί περίπου τριάντα δευτερόλεπτα, μας παρουσιάζει τις face-paced μάχες του πρωταγωνιστή.

Σε αυτό το παιχνίδι θα πάρετε τον έλεγχο του Jack, ο οποίος έχει αναλάβει μια αποστολή να σκοτώσει τον “Chaos”,  μαζί με άλλους τέσσερις, τους Jed, Ash, Neon και Sophia. Η κύρια αποστολή σας, λοιπόν, είναι να καταστρέψετε το σκοτάδι που έχει έρθει στον κόσμο. Τις πρώτες ώρες του τίτλου θα τις περάσετε παρέα με ένα τεράστιο σπαθί, αλλά λίγο μετά, καθώς θα περιπλανιέστε σε αυτήν την κόλαση, θα βρείτε στο δρόμο σας και άλλα πιο γρήγορα και δυνατά όπλα, όπως είναι το launcer, το Katana και τα daggers.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για ένα spin-off της βασικής σειράς Final Fantasy, με έμφαση στη δράση και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα σε μια σκοτεινή εκδοχή του σύμπαντος του πρώτου Final Fantasy παιχνιδιού από το 1987.

Το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin κυκλοφορεί από σήμερα για PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσω Epic Games Store. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το launch trailer.