Αυτή η φιγούρα του Licker από το Resident Evil 2 δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας

Έρχεται από την Capcom και την Numskull
23 Μαρτίου 2022 14:44
Αυτή η φιγούρα του Licker από το Resident Evil 2 δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας

Η Capcom ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία με την Numskull και ετοίμασαν μία ολοκαίνουργια φιγούρα από το Resident Evil 2. Πρόκειται για ένα αγαλματίδιο του Licker, γνωστού τέρατος από το 2ο παιχνίδι της σειράς, που δε ζητάει πολλά χρήματα και απευθύνεται κυρίως στους fans.

Πρόκειται για μία φιγούρα 16,5 εκατοστών και είναι ουσιαστικά μια ρέπλικα από το Licker που έχει σχεδιάσει η Numskull Designs με την επίβλεψη της Capcom. Μάλιστα, τα pre-orders έχουν ανοίξει ήδη και μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας αν το επιθυμείτε από το επίσημο site της Numskull, με την τιμή να ανέρχεται στα $100.

Όπως λέει η ίδια η Numskull πρόκειται για μία καλής ποιότητας φιγούρα που θα λατρέψουν οι fans με πολλές λεπτομέρειες στο σώμα, στην εμβληματική γλώσσα, αλλά και στον εγκέφαλο του Licker.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Το πρωτότυπο Resident Evil 2 κυκλοφόρησε από την Capcom τον Ιανουάριου του 1998, ενώ πολλά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2019 κατέφθασε και το remake του τίτλου, που έμελλε να γνωρίσει τεράστια επιτυχία από το κοινό.