Horror σκηνικά σε καλοκαιρινή κατασκήνωση έχει το The Quarry της Supermassive (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη ματιά στο νέο πόνημα της εταιρίας
17 Μαρτίου 2022 19:41
Horror σκηνικά σε καλοκαιρινή κατασκήνωση έχει το The Quarry της Supermassive (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε μέσα από μία είδηση ότι το νέο παιχνίδι της Supermassive Games, ακούει στο όνομα, “The Quarry” και είναι για άλλη μια φορά ένα παιχνίδι τρόμου. Έτσι, πριν λίγα λεπτά, οι δημιουργοί του Until Dawn αποκάλυψαν πλήρως το νέο πόνημά τους με το πρώτο του trailer.

Για άλλη μια φορά, αυτό το παιχνίδι επικεντρώνεται σε μία ομάδα ανθρώπων και εσείς καλείστε να διαμορφώσετε την ιστορία και να αποφασίσετε ποιος θα ζήσει και ποιος όχι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η ομάδα ανάπτυξης, θα πάρετε τον έλεγχο ενός από τους εννέα counselors μιας κατασκήνωσης σε μία συναρπαστική και κινηματογραφική ιστορία, στην οποία κάθε απόφασή σας μετράει. Και αυτό γιατί η κάθε απόφαση που θα πάρετε αλλάζει την πλοκή, όπως έχουμε δει και σε άλλα παιχνίδια.

Οποιοσδήποτε χαρακτήρας μπορεί να είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς — ή να πεθάνει πριν έρθει το φως της ημέρας. Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία σας;

Φυσικά, θα έχετε πολλές gameplay επιλογές, όπως να ελέγχετε τι κρύβεται πίσω από παγίδες, να διερευνήσετε κραυγές που ακούγονται στο δάσος, να σώσετε ή και όχι τους φίλους σας κλπ. Κάθε επιλογή είναι δική σας. Επίσης, θα μπορείτε να καλέσετε 7 ακόμη φίλους σας για να παρακολουθούν την πορεία σας και να ψηφίζουν τις βασικές αποφάσεις της ιστορίας.

Το παιχνίδι έρχεται και με ένα εκπληκτικό cast που αποτελείται από τους David Arquette (Scream), Ariel Winter (Modern Family), Justice Smith (Pokémon Detective Pikachu), Brenda Song (Dollface), Lance Henriksen (Aliens), Lin Shaye (Insidious) και Ted Raimi (Xena).

Το The Quarry θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam. Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω.