Ο δημιουργός των Quarry και Until Dawn μιλά για το επόμενο horror παιχνίδι του

Το οποίο ενδέχεται να απομακρυνθεί από το teen horror
02 Σεπτεμβρίου 2022 20:04
Ο δημιουργός των Quarry και Until Dawn μιλά για το επόμενο horror παιχνίδι του

Η Supermassive Games είναι πιθανώς μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες της βιομηχανίας, αφού από το Until Dawn το 2015 κυκλοφορεί νέα παιχνίδια σε ετήσια βάση, με το πιο πρόσφατο project της, το The Quarry, να καταφθάνει στις αρχές του Ιουνίου σε συνεργασία με την 2K Games. Παράλληλα, φέτος το Νοέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει και το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me.

Παρόλα αυτά, το βραβευμένο με BAFTA στούντιο από το Ηνωμένο Βασίλειο δεν επαναπαύεται και έτσι σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε τώρα στο VGC, ο Will Byles, αποκάλυψε ότι πέρα από τις μικρότερες εμπειρίες της Dark Pictures σειράς, το στούντιο ξεκίνησε ήδη την ανάπτυξη και ενός μεγαλύτερου project.

Συγκεκριμένα, ο director των Until Dawn και The Quarry τόνισε πως ήδη εργάζεται στο επόμενο παιχνίδι του, επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή του να συνεχίσει να δημιουργεί αφηγηματικές περιπέτειες μεγάλης κλίμακας .

Μου αρέσει η πολυτέλεια του να μπορείς να εξερευνήσεις πραγματικά τους χαρακτήρες και αυτό το έχεις μόνο με μια μεγαλύτερη ιστορία. Αυτό ενοχλεί μερικούς, επειδή βαριούνται, αλλά εμένα μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι μπορείς να εμβαθύνεις στους χαρακτήρες και να εξερευνήσεις τις σχέσεις τους, με τρόπους που είναι πιο δύσκολο να φανούν σε μια μικρότερη ιστορία.

Στη συνέχεια, το υψηλόβαθμο στέλεχος μίλησε και πιο αναλυτικά για το επόμενο παιχνίδι του, το οποίο αποκάλυψε πως θα είναι παρόμοιας διάρκειας με το The Quarry και μάλιστα ενδέχεται να απομακρυνθεί από το teen horror είδος.

Έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε πάνω στο επόμενο παιχνίδι μας. Δε μπορώ να σας πω πολλά πράγματα σχετικά με αυτό, αλλά έχουμε ξεκινήσει. Και πάλι πρόκειται για κάτι στο horror genre, παραμένουμε σε αυτό. Είναι ισοδύναμο σε μέγεθος με το The Quarry... και αυτά είναι όλα όσα μπορώ να πω, χωρίς να αποκαλύψω πολλά.

Βέβαια, δεν ξέρω αν μπορούμε να εξερευνήσουμε περισσότερο το genre του εφηβικού τρόμου, καθώς όσο προσπαθούμε να το εξελίξουμε, ο αριθμός των εκπλήξεων που μπορούμε να προσθέσουμε γίνεται ολοένα και πιο περιορισμένος.

Το The Dark Pictures εξερευνά εκατοντάδες παραλλαγές του horror genre. Αυτό που εξετάζουμε τώρα, και δεν μπορώ να σας πω τι ακριβώς είναι, απομακρύνεται λίγο από αυτό το στάνταρ, αλλά εξακολουθεί να είναι σε μεγάλο βαθμό κλασικός τρόμος.

Τέλος, ο Byles ρωτήθηκε αν θα χρειαστεί πάλι να περιμένουμε επτά χρόνια μέχρι να βιώσουμε το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Supermassive. Απαντώντας στο ερώτημα αυτό, διαβεβαίωσε τους παίκτες πως η αναμονή αυτή τη φορά θα είναι λιγότερη, αναφέροντας:

Όχι, σίγουρα δε θα χρειαστούν πάλι επτά χρόνια, όπως συνέβη μεταξύ του Until Dawn και του The Quarry. Θα έρθει το 2025 ή ίσως το 2026.

Φυσικά, είναι ακόμη νωρίς για περισσότερες πληροφορίες, οπότε όλα τα φώτα παραμένουν στραμμένα στο The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, για τους fans των εμπειριών της Supermassive.