Το επόμενο horror παιχνίδι της Supermassive Games θα αποκαλυφθεί στα The Game Awards 2023

Επιστρέφουν δριμύτεροι οι δημιουργοί των “Until Dawn“ και “The Quarry“
07 Δεκεμβρίου 2023 00:48
Το επόμενο horror παιχνίδι της Supermassive Games θα αποκαλυφθεί στα The Game Awards 2023

Σε λιγότερο από 24 ώρες από τώρα η Supermassive Games θα αποκαλύψει το επόμενό της πόνημα, το οποίο αναπτύσσει σε συνεργασία με την Behaviour Interactive. Οι δημιουργοί των "Until Dawn", "The Quarry" και της The Dark Pictures σειράς παιχνιδιών ενώνουν τις δυνάμεις τους με αυτούς του "Dead By Daylight" για ένα καινούργιο παιχνίδι τρόμου, το οποίο είχε ανακοινωθεί στις αρχές του 2023. 

Τώρα, όμως μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Dead by Daylight στο X (πρώην Twitter) μάθαμε ότι θα πρόκειται για ένα single-player παιχνίδι τρόμου εντός του σύμπαντος του Dead By Daylight, το οποίο θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο των The Game Awards 2023

O director της Supermassive, Steve Goss, αναφέρει στο παρακάτω teaser της ανακοίνωσης ότι "είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Behaviour για μια νέα διαδραστική single-player εμπειρία με έμφαση στην πλοκή, η οποία θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του Dead by Daylight.

"Δουλέψαμε σκληρά για να συνδυάσουμε την ένταση, τη δράση και τη διακλαδιζόμενη αφήγηση ενός Supermassive παιχνιδιού με τη μυθολογία του Dead by Daylight για να δημιουργήσουμε μια έντονη αφηγηματική εμπειρία γεμάτη με δυναμικές επιλογές ζωής ή θανάτου. Το παιχνίδι μας θα διαδραματίζεται έξω από το βασίλειο της Entity και θα παρουσιάζει την υπόθεση ενός νέου καστ χαρακτήρων, τους οποίους οι παίκτες θα ακολουθήσουν σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία πέρα από την ομίχλη". δήλωσε η Traci Tufte, εκτελεστική παραγωγός της Supermassive. 

Το σόου του Geoff Keighley επιφυλάσσει εκπλήξεις και σίγουρα μια από αυτές θα είναι αυτό το horror game στο στιλ της Supermassive που θα είναι spinoff του Dead by Daylight, ενός κατά βάση ασυμμετρικού multiplayer παιχνιδιού. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής θα καλύψουμε ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στα The Game Awards 2023.