Η Supermassive Games του Until Dawn ετοιμάζει νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Dead by Daylight

Έρχονται δύο νέα projects στο γνωστό σύμπαν της Behaviour Interactive
20 Μαΐου 2023 14:03
Η Supermassive Games του Until Dawn ετοιμάζει νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Dead by Daylight

Η Behaviour Interactive ανακοίνωσε ότι πρόκειται να μεγαλώσει το επιτυχημένο σύμπαν του Dead by Daylight και αποκάλυψε ότι έχει στα σκαριά δύο νέα παιχνίδια με δύο διαφορετικά στούντιο.

Παρόλο που δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες, η εταιρία δήλωσε ότι το ένα είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην αφήγηση, ενώ το άλλο στο multiplayer τεσσάρων παικτών.

Το τιμόνι της ανάπτυξης για τον πρώτο τίτλο θα αναλάβει η Supermassive Games, γνωστό στούντιο από παιχνίδια όπως τα Until Dawn, The Quarry και την ανθολογία The Dark Pictures. Όπως έγινε γνωστό, αυτός ο τίτλος θα διαδραματίζεται έξω από το “realm” του Dead by Daylight και θα προσφέρει νέα ιστορία και ολοκαίνουργιους χαρακτήρες.

Ο executive producer της Supermassive Games, Traci Tufte, δήλωσε τα εξής:

Εδώ στην Supermassive δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε την αφήγηση με τη μυθολογία του Dead by Daylight και θα δημιουργήσουμε μια έντονη εμπειρία γεμάτη με ισχυρές επιλογές ζωής και θανάτου.

Δείτε το βίντεο ανακοίνωσης:

 

Όσον αφορά το multiplayer παιχνίδι, αυτό το φτιάχνει η Midwinter Entertainment, η οποία έχει δουλέψει στο Scavengers. Σύμφωνα με την παραγωγό της εταιρίας, Audrey Mladina, το όραμά τους για το παιχνίδι είναι μια PvE εμπειρία, όπου οι παίκτες ενώνονται και πολεμούν διάφορες οντότητες.

Όσο περιμένετε αυτά τα δύο projects, να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Nicolas Cage έρχεται στο Dead by Daylight. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Προς το παρόν δεν δόθηκε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίες για τους δύο τίτλους της Behaviour Interactive. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.