Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το horror The Quarry από το στούντιο του Until Dawn

Το νέο βίντεο της Supermassive Games προετοιμάζει το έδαφος
26 Μαΐου 2022 18:25
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το horror The Quarry από το στούντιο του Until Dawn

Έχουμε μπει στην τελικά ευθεία για την κυκλοφορία του The Quarry, το οποίο αναμένεται να καταφθάσει σε περίπου δύο εβδομάδες από τώρα. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το επόμενο παιχνίδι της Supermassive Games, γνωστή για το Until Dawn του PS4 και για τα πιο πρόσφατά horror παιχνίδια του The Dark Pictures Anthology.

Το The Quarry είναι και αυτό ένα survival horror interactive drama με κάμερα τρίτου προσώπου, στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο εννέα νεαρών σύμβουλων κατασκήνωσης που πρέπει να επιβιώσουν μια νύχτα στο Hackett's Quarry στο Upstate της Νέας Υόρκης, ενώ κυνηγούνται από αιμοδιψείς ντόπιους και ένα πολύ πιο φρικτό πλάσμα. Η μοίρα κάθε χαρακτήρα διαμορφώνεται πλήρως από τις αποφάσεις που θα κληθούν α πάρουν οι παίκτες και έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμη και κανένας να μη φτάσει ζωντανός στο ξημέρωμα.

Μιας και η κυκλοφορία του τίτλου έχει σχεδόν φτάσει, θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος, η ομάδα ανάπτυξης σε συνεργασία με την εκδότρια εταιρία 2K Games ανάρτησαν ένα νέο αναλυτικό Gameplay Overview Trailer. Σε αυτό ο director του παιχνιδιού εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, ετοιμάζοντάς σας για την horror εμπειρία. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Συγχρόνως, οι δύο εταιρίες μοιράστηκαν και μερικά δυσάρεστα νέα, αφού ανακοίνωσαν πως το multiplayer κομμάτι του τίτλου θα καθυστερήσει, καταφθάνοντας εν τέλει στις 8 Ιουλίου.

Το The Quarry αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam.

Για την ιστορία, θα έχει ένα εκπληκτικό cast που αποτελείται από τους David Arquette (Scream), Ariel Winter (Modern Family), Justice Smith (Pokémon Detective Pikachu), Brenda Song (Dollface), Lance Henriksen (Aliens), Lin Shaye (Insidious) και Ted Raimi (Xena).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Supermassive Games αναπτύσσει συγχρόνως και το νέο κεφάλαιο της γνωστής horror ανθολογίας της, το The Dark Pictures: The Devil In Me, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.