Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Κλείδωσε το επόμενο κεφάλαιο του horror τίτλου
25 Αυγούστου 2022 16:05
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Η Supermassive Games ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου κεφαλαίου της Dark Pictures σειράς και όπως όλα δείχνουν, δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ μέχρι να το πάρετε στα χέρια σας.

Συγκεκριμένα, η εταιρία επιβεβαίωσε ότι ο horror τίτλος Dark Pictures Anthology: The Devil in Me θα ανέβει στα ράφια των καταστημάτων στις 18 Νοεμβρίου. Μάλιστα, για να το γιορτάσει, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και ένα ολοκαίνουργιο trailer ελέω της Gamescom 2022.

Στο νέο αυτό κεφάλαιο, μια ομάδα δημιουργών ντοκιμαντέρ δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα, το οποίο τους προσκαλεί σε ένα μυστηριώδες ξενοδοχείο που είναι ένα σύγχρονο αντίγραφο του περίφημου ‘Murder Castle’ του κατά συρροή δολοφόνου H.H. Holmes. Η ομάδα πιστεύει πως πρόκειται για μια ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη, μιας και θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει για να κερδίσει το πολυπόθητο ενδιαφέρον του κοινού.

Το ξενοδοχείο αυτό, λοιπόν, είναι το τέλειο σκηνικό για το νέο τους ντοκιμαντέρ, αλλά αναμενόμενα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως μοιάζουν εκ των προτέρων. Εν τέλει το συνεργείο ανακαλύπτει ότι κάποιοι τους παρακολουθούν και μάλιστα τους χειραγωγούν. Κάπως έτσι, ξαφνικά διακυβεύονται πολλά περισσότερα από τα νούμερα τηλεθέασης!

Το Dark Pictures Anthology: The Devil in Me αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 18 Νοεμβρίου.