Το Perfect Dark του Xbox έχασε τον creative director του

Μια σημαντική αποχώρηση από την The Initiative
13 Μαρτίου 2022 15:27
Το Perfect Dark του Xbox έχασε τον creative director του

Όπως εντόπισε στο LinkedIn ο παρατηρητικός χρήστης του ResetEra Klobrille, ο οποίος στο παρελθόν είχε διαρρεύσει μάλιστα πολλές φορές και πληροφορίες σχετικά με τα δρόμενα στη Microsoft, για παράδειγμα την εξαγορά της Obsidian το 2018, η The Initiative έχασε ένα υψηλόβαθμο στέλεχός της.

Αναλυτικότερα, ο Dan Neuburger αποχώρησε από την εσωτερική ομάδα των Xbox Game Studios, η οποία αυτή την περίοδο καταπιάνεται με την ανάπτυξη του Perfect Dark σε συνεργασία με την Crystal Dynamics. Ο λόγος γίνεται για τον director του παιχνιδιού, ο οποίος εργαζόταν στην ομάδα ανάπτυξης εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ πριν ξεκινήσει το ταξίδι του στη Microsoft ήταν ο game director των Tomb Raider παιχνιδιών.

Ακόμη δε γνωρίζουμε το λόγο για την αποχώρησή του, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το δεύτερο βασικό μέλος που χάνει η ομάδα ανάπτυξης και κατ' επέκταση το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, το Φεβρουάριου του 2021 είχε αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και ο βετεράνος της Insomniac Games, Drew Murray, ο οποίος είχε το ρόλο του design director.

Το τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη για το project είναι ακόμη άγνωστο. Η Microsoft δεν έχει προβεί για την ώρα σε καμία σχετική ανακοίνωση, αφού το μόνο που έχουμε δει από το παιχνίδι είναι ένα αρχικό trailer από τα πλέον μακρινά The Game Awards 2020. Βέβαια, αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα, αφού τον τελευταίο καιρό φημολογείται έντονα πως η εταιρία σκοπεύει να παρουσιάσει αναλυτικότερα το παιχνίδι στο φετινό της καλοκαιρινό σόου.

Επομένως, για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη μεγάλη επιστροφή της σειράς Perfect Dark μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.