Δοκιμάστε εντελώς δωρεάν το πολυσυζητημένο MMO Final Fantasy XIV

Επιστρέφει η λειτουργία του free trial
22 Φεβρουαρίου 2022 22:49
Δοκιμάστε εντελώς δωρεάν το πολυσυζητημένο MMO Final Fantasy XIV

Η δωρεάν δυνατότητα δοκιμής του Final Fantasy XIV επιστρέφει, μετά την απόσυρση του χαρακτηριστικού τους δύο τελευταίους μήνες, με στόχο να μειωθεί το τεράστιο φόρτο στους servers, που είχαν γεμίσει με την κυκλοφορία του Endwalker πακέτου επέκτασης.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου Letter from the Producer Livestream, ο director και producer του τίτλου, Naoki Yoshida, αποκάλυψε πως το free trial επιστρέφει από σήμερα, Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Final Fantasy XIV  είναι εξαιρετικά γενναιόδωρη. Συγκεκριμένα, επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν ολόκληρο το βασικό παιχνίδι, δηλαδή το A Realm Reborn περιεχόμενο, καθώς και το expansion Heavensward, για όσο θέλουν, χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό, μέχρι να φτάσουν 60 level.

Φυσικά, αν θέλουν να συνεχίσουν με τον χαρακτήρα τους και να απολαύσουν και το Endwalker, θα πρέπει να προβούν σε αγορά του παιχνιδιού, αλλά σίγουρα το δωρεάν περιεχόμενο είναι παραπάνω από αρκετό για να αποφασίσει κάποιος αν θέλει να ξοδέψει τα χρήματα και τον χρόνο του ή όχι.

Το Final Fantasy XIV είναι διαθέσιμο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam, καθώς και για τα PS4 και PS5.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή και να παίξετε εντελώς δωρεάν το MMO πατώντας εδώ.