Έκπληξη: Η NCsoft ετοιμάζει το Guild Wars 3!

Πέρασαν 12 χρόνια από το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς
28 Μαρτίου 2024 22:58
Έκπληξη: Η NCsoft ετοιμάζει το Guild Wars 3!

Έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το Guild Wars 2 από την NCsoft και την ομάδα ανάπτυξης ArenaNet. Ο MMO τίτλος έχει δει όλα αυτά τα χρόνια αρκετά expansions και διάφορες ενημερώσεις που τον εμπλούτιζαν με νέο περιεχόμενο, αλλά φαίνεται ότι οι δύο εταιρίες δεν σταματούν εδώ, καθώς στα σκαριά υπάρχει και κάτι άλλο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της NCsoft, η ArenaNet έχει ήδη υπό ανάπτυξη το επόμενο κεφάλαιο του MMO franchise, δηλαδή το Guild Wars 3, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες γι’ αυτό.

Μιλώντας σε μία κλήση με τους επενδυτές, ένας εκπρόσωπος της NCSOFT ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ArenaNet ετοιμάζει αυτόν τον καιρό το τρίτο κεντρικό κεφάλαιο της σειράς, αν και δεν είπε πότε θα κυκλοφορήσει ή πότε θα παρουσιαστεί επίσημα.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Η ArenaNet έχει μία πολύ καλή IP που ονομάζεται Guild Wars και έχει βγάλει μέχρι στιγμής το Guild Wars 2, ενώ τώρα ετοιμάζει το Guild Wars 3. Αν κοιτάξετε τη διαδικασία, είναι αρκετά ανταγωνιστική. Δεν είναι εντελώς κερδοφόρο (το IP), αλλά εκτιμούμε ότι έχει αυξήσει την ανταγωνιστικότητά του.

Η ομάδα ανάπτυξης, λοιπόν, δουλεύει ήδη πάνω στο 3ο κεφάλαιο, ενώ παράλληλα θα φέρει φέτος και ένα νέο expansion για το Guild Wars 2, ενώ παράλληλα ξέρουμε ήδη ότι και του χρόνου θα κυκλοφορήσει ένα ακόμη.

Το Kotaku είχε πει παλιότερα ότι η ArenaNet έχει στα σκαριά το Guild Wars 3 από το 2019. Το Guild Wars 2 κυκλοφόρησε το 2012.

Tags: