Σχεδόν 50 νέες πίστες έρχονται στο Mario Kart 8 Deluxe!

Που θα ξυπνήσουν νοσταλγικές αναμνήσεις
10 Φεβρουαρίου 2022 00:57
Σχεδόν 50 νέες πίστες έρχονται στο Mario Kart 8 Deluxe!

Μπορεί το Mario Kart 8 να πρωτοκυκλοφόρησε το 2014 για το Wii U, αλλά μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να παραμείνει στο προσκήνιο, γνωρίζοντας μάλιστα τρομερή επιτυχία, αφού είναι με διαφορά το εμπορικότερο παιχνίδι του Nintendo Switch.

Θέλοντας, λοιπόν, να δώσει νέο υλικό στους λάτρεις του kat racer τίτλου, η Nintendo ανακοίνωσε τώρα πως σκοπεύει να εμπλουτίσει σημαντικά το Mario Kart 8 Deluxe. Συγκεκριμένα, ξεκινώντας στις 18 Μαρτίου του 2022, θα καταφθάσει το Booster Course Pass.

Πρόκειται για ένα επι πληρωμή πακέτο επέκτασης, το οποίο θα προσθέσει συνολικά 48 πίστες στο Mario Kart 8 Deluxe, μέσα από έξι συνολικά κύματα, το πρώτο από τα οποία θα καταφθάσει το Μάρτιο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πίστες αυτές δε θα είναι ακριβώς νέες, αλλά θα είναι remasters επιπέδων που η κοινότητα έχει ήδη αγαπήσει στα προηγούμενα Mario Kart παιχνίδια.

Το Mario Kart 8 Deluxe: Booster Course Pass θα κοστίζει $24.99, αλλά θα προσφέρεται χωρίς επιπλέον κόστος για τους κατόχους του Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.