Νέα ματιά στο Super Mario RPG του Nintendo Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφορεί τον Νοέμβριο ο remake τίτλος
14 Σεπτεμβρίου 2023 19:01
Νέα ματιά στο Super Mario RPG του Nintendo Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo κυκλοφόρησε ολοκαίνουργια πλάνα από το Super Mario RPG κατά τη διάρκεια του νέου της Nintendo Direct. Ο RPG τίτλος της σειράς είναι πανέτοιμος να καταφθάσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch αυτόν τον Νοέμβριο. 

Σε αυτό το remake θα δείτε φυσικά και άλλους χαρακτήρες εκτός από τον Mario, όπως είναι ο Bowser και η πριγκίπισσα Peach, αλλά και τους Mallow και Geno. Η Nintendo είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι πρόκειται για ένα RPG που είναι γεμάτο με “twists” που σίγουρα δεν περιμένετε και πρόκειται να σας εντυπωσιάσει, ακόμη κι αν το είχατε παίξει στο παρελθόν. 

Το νέο βίντεο, λοιπόν, εστιάζει στους gameplay μηχανισμούς του Super Mario και των συμπαικτών του, ενώ παράλληλα παίρνουμε και μια νέα γεύση από τους εχθρούς, τα bosses και φυσικά τις πανέμορφες και χρωματιστές περιοχές που θα βρεθούν στο δρόμο σας. 

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει; 

Ο Mario και η συμπαίκτες του είναι πιο σκληροί από ποτέ στο Super Mario RPG! Χρησιμοποιείστε τα νέα Action Commands για να εξαπολύσετε τα ολοκαίνουργια Triple Movies, όπου ο Mario και οι συμπαίκτες του συνεργάζονται για να εξαπολύσουν μια μοναδική ομαδική επίθεση. 

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το πρώτο Super Mario RPG είχε κυκλοφορήσει στο Super Nintendo Entertainment System τον Μάρτιο του 1996 και μετά κατέφθασε και σε άλλες κονσόλες. 

Το Super Mario RPG θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.