To Paper Mario: The Thousand-Year Door έρχεται στο Switch με remake!

Επιστρέφει αναβαθμισμένο το λατρεμένο κεφάλαιο
14 Σεπτεμβρίου 2023 18:09
To Paper Mario: The Thousand-Year Door έρχεται στο Switch με remake!

Το Nintendo Direct του Σεπτεμβρίου μόλις ολοκληρώθηκε, με τον ιαπωνικό κολοσσό να κρατάει μια έκπληξη για το τέλος. Συγκεκριμένα, το Paper Mario: The Thousand-Year Door θα έρθει στο Nintendo το 2024, με ανανεωμένα γραφικά. Μάλιστα, δεν πρόκειται για απλή μεταφορά του τίτλου από το GameCube, αλλά για remake με μεγάλες αλλαγές.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε τη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε πολλές περισσότερες λεπτομέρειες. Στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε ωστόσο ένα διάρκειας δύο λεπτών trailer με πολλά gameplay πλάνα, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το αρχικό Paper Mario: The Thousand-Year Door είχε κυκλοφορήσει το 2004, όντας δημιουργία της Intelligent Systems. Πρόκειται για το δεύτερο κεφάλαιο του Paper Mario franchise, στο οποίο ο Mario και η Peach εμπλέκονται στην αναζήτηση ενός μυστικιστικού θησαυρού, μέχρι που η Peach απάγεται από μια εξωγήινη ομάδα που ονομάζεται X-Nauts. Ο Mario ξεκινά να βρει τον θησαυρό και να σώσει την πριγκίπισσα.

Το The Thousand-Year Door δανείζεται πολλά στοιχεία από τον προκάτοχό του, όπως το εικαστικό που είναι σα ζωγραφιά, καθώς και το turn-based σύστημα μάχης. Η κοινότητα και οι κριτικοί είχαν λατρέψει τον τίτλο για το gameplay του και την πλοκή του, με πολλούς να το θεωρούν ως το καλύτερο της σειράς. Μάλιστα, είχε λάβει το "Role Playing Game of the Year" βραβείο στα Interactive Achievement Awards το 2005.