PlayStation 5: Έρχεται μεγάλο update με πολλά νέα χαρακτηριστικά

“Hey PlayStation, play God of War”
09 Φεβρουαρίου 2022 09:19
PlayStation 5: Έρχεται μεγάλο update με πολλά νέα χαρακτηριστικά

Η Sony μόλις ανακοίνωσε ότι έρχονται πολλά νέα χαρακτηριστικά στο PlayStation 5 με το beta update που θα κυκλοφορήσει σήμερα για την κονσόλα της. Οι αλλαγές που θα έρθουν είναι στο party chat, νέες ρυθμίσεις στο UI, καθώς και φωνητικές εντολές.

Σύμφωνα με το blog της Sony σχετικά με την beta, το PS5 σάς μπορεί πλέον να ακούσει στο “Hey PlayStation!”, μια φωνητική εντολή που σας επιτρέπει να βρίσκετε και να ανοίγετε παιχνίδια, εφαρμογές και ρυθμίσεις, καθώς και να ελέγχετε την αναπαραγωγή όταν βλέπετε ένα σόου ή όταν ακούτε κάποιο τραγούδι. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να πείτε: “Hey PlayStation, Play God of War”.

Βέβαια, οι φωνητικές εντολές θα μπορούν γρήγορα και εύκολα να απενεργοποιηθούν μέσα από τις ρυθμίσεις, ενώ αυτή η λειτουργία θα γίνει διαθέσιμη σε χρήστες στην Αγγλία και την Αμερική.

Αλλαγές έρχονται και στις συνομιλίες σας, αφού πλέον το “party chat” μετονομάζεται σε “parties”, στο οποίο πλέον θα μπορείτε να επιλέξετε εάν ένα party είναι κλειστό ή ανοιχτό που σημαίνει ότι οι φίλοι σας μπορούν να μπουν χωρίς πρόσκληση. Αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο για τους χρήστες της beta έκδοσης.

Επιπλέον, με την εν λόγω beta θα σας δοθεί η δυνατότητα να διατηρήσετε ορισμένα παιχνίδια ή εφαρμογές στην αρχική οθόνη, ενώ ενημερώνεται και το design των trophy καρτών.

Μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα φέρνει η νέα best του PS5 πατώντας εδώ.