Τύπος το πήγε “αλλού” τερματίζοντας το Sekiro με κλειστά μάτια σε 2 ώρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπειτα από μήνες προσπάθειας
17 Ιανουαρίου 2022 14:52
Τύπος το πήγε “αλλού” τερματίζοντας το Sekiro με κλειστά μάτια σε 2 ώρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σίγουρα ανά τα χρόνια έχουμε δει αρκετούς παίκτες να καταφέρνουν εντυπωσιακά επιτεύγματα με τους πανδύσκολους τίτλους της FromSoftware. Τώρα, όμως, ο streamer Mitchriz κυριολεκτικά και μεταφορικά το…τερμάτισε, αφού κατάφερε κάτι που έμοιαζε θεωρητικά ακατόρθωτο.

Αναλυτικότερα, στην πιο πρόσφατη διοργάνωση του Awesome Games Done Quick, το οποίο συγκέντρωσε $3.4 εκατομμύρια για το Prevent Cancer Foundation, ο streamer έκανε ένα speedrun του Sekiro: Shadows Die Twice σε δύο ώρες.

Υπάρχει, όμως, ένα σημαντικό «αλλά». Ο Mitchriz είχε δεμένα τα μάτια και δεν έβλεπε απολύτως τίποτα! Ναι, είναι αλήθεια. Έπειτα από μήνες προσπάθειας, τελικά τα κατάφερε και χρησιμοποιώντας μόνο τη μνήμη του και φυσικά τον ήχο που τον κατεύθυνε, ολοκλήρωσε χωρίς να κοιτάζει την οθόνη, ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων.

Μάλιστα, για να αποδείξει στους δύσπιστούς πως ήταν τίμιος, πριν αρχίσει την προσπάθεια έδειξε χρησιμοποιώντας το φακό του κινητού του πως η μάσκα του έκρυβε πλήρως το φως και κατά συνέπεια ο ίδιος του δεν έβλεπε απολύτως τίποτα όσο τη φορούσε.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το εντυπωσιακό επίτευγμα του Mitchriz μέσα από τον player που ακολουθεί.