Το Halo Infinite θα ρίξει τις τιμές στο in-game store μετά τα παράπονα

Νέα τοποθέτηση από την 343 Industries
16 Ιανουαρίου 2022 13:09
Το Halo Infinite θα ρίξει τις τιμές στο in-game store μετά τα παράπονα

Το Halo Infinite είναι διαθέσιμο εδώ και μερικές εβδομάδες και όπως σας ενημερώσαμε, το ντεμπούτο του δεν ήταν και το ομαλότερο, με τους developers να δέχονται μέχρι και απειλές. Ένα από τα βασικότερα παράπονα της κοινότητας ήταν το in-game store, με τους περισσότερους να επισημαίνουν πως τα διάφορα αντικείμενα είναι υπερβολικά ακριβά.

Τώρα, η 343 Industries αποκάλυψε πως σκοπεύει να ρίξει τις τιμές γενικά, αφού το feedback των παικτών εισακούστηκε. Αναλυτικότερα, ο Head of Design, Jerry Hook, δήλωσε:

Ξεκινώντας απ’ αυτή την Τρίτη, η εμπειρία του καταστήματος θα διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα. Έχουμε επικεντρωθεί στη μείωση των τιμών γενικά, στο να παραδώσουμε πακέτα που συμφέρουν περισσότερο, στη δυνατότητα ανεξάρτητης αγοράς αντικειμένων που βρίσκονται σε πακέτα κ.α.

Θα δοκιμάζουμε νέα πράγματα κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης σεζόν, έτσι ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε και να βελτιωθούμε στο μέλλον. Παρακαλώ συνεχίστε να μας δίνετε feedback κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και ελπίζω να σας δω όλους την επόμενη εβδομάδα για το Cyber Showdown event.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τις αλλαγές στο in-game store, στις 18 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει και το προαναφερθέν Cyber Showdown event, το teaser trailer του οποίου ακολουθεί παρακάτω.

Τέλος, η 343 Industries αναφέρθηκε και στα προβλήματα με τους servers του Big Team Battle, αποκαλύπτοντας πως ένα hotfix είναι καθοδόν.