Δημιουργός God of War: “Εμείς ζητήσαμε να έρθουν τα παιχνίδια του PlayStation στο PC”

Αποκαλύψεις από τον Cory Barlog
14 Ιανουαρίου 2022 22:48
Δημιουργός God of War: “Εμείς ζητήσαμε να έρθουν τα παιχνίδια του PlayStation στο PC”

Περίπου τρία χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία για το PS4, το God of War έγινε σήμερα διαθέσιμο και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσα από μια εξαιρετική μεταφορά που τικάρει σχεδόν κάθε κουτάκι για τους PC gamers. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το port μπορείτε να μάθετε μέσα από το αναλυτικό μας review πατώντας εδώ.

Με αφορμή, λοιπόν, το ντεμπούτο της PC έκδοσης, ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Cory Barlog, ήρθε τώρα να αποκαλύψει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες παρασκηνιακές λεπτομέρειες. Αναλυτικότερα, ο Barlog παραχώρησε μια συνέντευξη στο Game Informer, τονίζοντας πως ένας από τους λόγους που τα παιχνίδια του PlayStation ήρθαν στο PC είναι ότι το ζήτησαν οι περισσότεροι developers των PlayStation Studios.

Νομίζω ότι ήταν τα στούντιο που συλλογικά είπαν πως είναι καλή ιδέα και πως πρέπει να το επιδιώξουμε. Τελικά, είχε φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο που υπήρχαν τόσες πολλές προτάσεις σχετικά με αυτό στο κουτάκι των suggestions που είπαν: 'Κουραστήκαμε να ακούμε συνέχεια γι’ αυτό. ΟΚ, θα το κάνουμε'.

Είναι πάντως μια διαδικασία. Ακόμη βρίσκουμε το ρυθμό τόσο ως εταιρία όσο και ως στούντιο μεμονωμένα, σχετικά με το πως το κάνεις, ποια είναι η διαδικασία και ποια είναι η στρατηγική.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η στρατηγική του PlayStation για το PC ακόμη διαμορφώνεται και οι προτάσεις των ομάδων του παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Για την ιστορία, το πρώτο παιχνίδι που κυκλοφόρησε η εταιρία στο PC ήταν το Horizon Zero Dawn, το οποίο έκανε το ντεμπούτο το καλοκαίρι του 2020, ενώ λίγο μετά ακολούθησε το Days Gone.