Το Nintendo Switch eShop “έπεσε” από τον κόσμο την ημέρα των Χριστουγέννων

Αποκαταστάθηκε πλέον η λειτουργία του
26 Δεκεμβρίου 2021 16:48
Το Nintendo Switch eShop “έπεσε” από τον κόσμο την ημέρα των Χριστουγέννων

Όπως φαίνεται πολλοί gamers σε όλο τον κόσμο βρήκαν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους ένα Nintendo Switch. Βέβαια, ένας εύκολος τρόπος για να χαλάσει κάπως η έκπληξη είναι να ανοίξεις την καινούργια σου κονσόλα και να έρθεις αντιμέτωπος με σφάλμα.

Αυτό έγινε δυστυχώς φέτος τα Χριστούγεννα, αφού οι servers του Nintendo Switch eShop έπεσαν από το σημαντικό αυξημένο φόρτο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Kotaku, η υπηρεσία του Switch ήταν εκτός λειτουργία για ένα ολόκληρο 24ώρο, αφού η λειτουργία της αποκαταστάθηκε σήμερα, 26 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ.

Όσο το eShop ήταν "εκτός", η Nintendo ευχαρίστησε τους παίκτες για την κατανόηση, επισημαίνονται πως καταβάλει προσπάθεια για να διορθώσει την κατάσταση το συντομότερο δυνατό. Αξίζει να σημειωθεί πως το θέμα δεν επηρέαζε και τους servers των online παιχνιδιών, ωστόσο απέτρεπε την αγορά και το κατέβασμα ψηφιακών τίτλων.

Για την ιστορία, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε συμβεί και πέρυσι τα Χριστούγεννα, όταν ξανά ο μεγάλος αριθμός ταυτόχρονων νέων χρηστών λύγισε τις online υποδομές της Nintendo.