Halo Infinite: Το παραδοσιακό Slayer έρχεται -επιτέλους- για να μείνει

Μαζί με το λατρεμένο SWAT και άλλα modes
12 Δεκεμβρίου 2021 13:44
Halo Infinite: Το παραδοσιακό Slayer έρχεται -επιτέλους- για να μείνει

Μπορεί το Halo Infinite να λανσαρίστηκε πλήρως με το campaign του πριν από λίγες μέρες, ωστόσο τα βασικά παράπονα των παικτών του για το multiplayer παραμένουν. Ένα από αυτά ήταν η έλλειψη μερικών παραδοσιακών playlists των multiplayer του Halo. 

Τελικά η 343 Industries κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια και μέσω του community director, Brian Jarrard, επιβεβαιώθηκε πως έρχονται οι playlists των Slayer, Free-For-All(FFA), Tactical Slayer (SWAT) και Fiesta. 

Όλα αυτά διότι μέχρι τώρα οι παίκτες δεν μπορούσαν να διαλέξουν μια σταθερή playlist, καθώς το παιχνίδι της ανακάτευε, μεταξύ των Capture The Flag, Slayer, Strongholds και Oddball. Οπότε ήταν λαχείο αν πετύχαινε κανείς το Slayer ή το mode που επιθυμούσε.

Προσφάτως η 343 είχε δηλώσει πως οι εν λόγω playlists θα έρθουν πριν το τέλος του έτους, ενώ η Social Slayer λίστα που θα περιλαμβάνει μια πλειάδα διαφόρων ποικιλιών από modes θα καταφθάσει εντός του 2022. 

Η διάθεσή τους θα γίνει μέσω update στις 14 Δεκεμβρίου, όπως ειπώθηκε από τα επίσημα χείλη της 343 Industries, οπότε είναι θέμα χρόνου να μυρίσει "παλιό καλό" Halo multiplayer και όσον αφορά τις playlists.