19χρόνος προσπάθησε να πουλήσει PS5 στο Τέξας και κατέληξε με σφαίρα στα πλευρά

Αγανάκτηση ή οργανωμένο έγκλημα;
02 Δεκεμβρίου 2021 10:46
19χρόνος προσπάθησε να πουλήσει PS5 στο Τέξας και κατέληξε με σφαίρα στα πλευρά

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, αφού ένας 19χρόνος προσπάθησε να πουλήσει το PS5 του και κατέληξε με σφαίρα στα πλευρά.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το τοπικό δίκτυο ABC13, ένας 19χρονος νεαρός από την Κομητεία Χάρις του Τέξας ανάρτησε στο διαδίκτυο μια αγγελία πώλησης για το PlayStation 5 του το περασμένο Σαββατοκύριακο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ενός αγοραστή που επικοινώνησε μαζί του.

Οι δύο κανόνισαν να συναντηθούν στο δρόμο στις 1:30 μ.μ το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά όταν ο υποψήφιος αγοραστής έφτασε εκεί, τράβηξε ένα πυροβόλο όπλο και προσπάθησε να κλέψει την κονσόλα. Δε γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη κατά τη συνάντηση, αλλά για κάποιο λόγο ο “αγοραστής” πυροβόλησε τον 19χρόνο στα πλευρά και επέδρασσε.

Το παράδοξο είναι πως η κονσόλα τελικά δε κλάπηκε και βρέθηκε πεσμένη στο έδαφος μέσα στις λάσπες, όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα που εξασφάλισε το μέσο.

Το θύμα φυσικά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο τοπικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, χωρίς να απειλείται η ζωή του.

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος από την κυκλοφορία του PS5 και του Xbox Series X, ωστόσο ακόμη οι κονσόλες νέας γενιάς είναι δύσκολο να αγοραστούν, αφού το διαθέσιμο στοκ δεν καλύπτει τη ζήτηση. Ας ελπίσουμε πως η κατάσταση θα εξομαλυνθεί γρήγορα και δε θα οδηγήσει σε περισσότερους…πυροβολισμούς.