Το co-op παιχνίδι Aliens: Fireteam Elite στο Xbox Game Pass πριν τα Χριστούγεννα

Μια πρόταση για να απολαύσετε με τους φίλους σας
30 Νοεμβρίου 2021 21:06
Το co-op παιχνίδι Aliens: Fireteam Elite στο Xbox Game Pass πριν τα Χριστούγεννα

Η Microsoft συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις προσθήκες στο Xbox Game Pass και έτσι αποκάλυψε τώρα πως το Aliens: Fireteam Elite θα έρθει στη συνδρομητική υπηρεσία λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, ο συνεργατικός τίτλος που αποτελεί αξιόλογη πρόταση για τους fans του franchise που ψάχνουν να παίξουν κάτι με τους φίλους τους, θα προστεθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass τόσο για το PC όσο και για τις Xbox κονσόλες στις 14 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τότε θα κυκλοφορήσει και το Season 2: Point Defense update του παιχνιδιού, το οποίο θα προσθέσει ένα νέο game mode, τέσσερα νέα όπλα, νέα cosmetics και άλλο περιεχόμενο.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Aliens: Fireteam Elite είναι ένα co-op third-person survival shooter, τα γεγονότα του οποίου λαμβάνουν χώρα 23 χρόνια μετά την αρχική τριλογία ταινιών, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν το ρόλο των Colonial Marines του USS Endeavor.

Αναλυτικότερα, το Fireteam Elite προσκαλεί τρείς παίκτες να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν κύματα εχθρών που επιτίθονται στο πλοίο τους. Όσον αφορά το gameplay, υπάρχουν πέντε classes χαρακτήρων για να επιλέξετε, τροποποιήσιμα όπλα και mods, progression για τους χαρακτήρες και η δυνατότητα να 'μεταλλάξετε' την κάθε αποστολή μέσα από τον Challenge Card μηχανισμό. Συνολικά το παιχνίδι έχει τέσσερα campaigns και μπορείτε να τα ολοκληρώσετε και με AI συμμάχους, αν προτιμάτε να βιώσετε solo την εμπειρία.