Ημερομηνία για το εντυπωσιακό “remaster” του Resident Evil 4 από την κοινότητα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν
25 Νοεμβρίου 2021 12:56
Ημερομηνία για το εντυπωσιακό “remaster” του Resident Evil 4 από την κοινότητα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι λάτρεις του Resident Evil 4 πιθανότατα θα είναι ήδη εξοικειωμένοι με το HD Project, ένα εγχείρημα της κοινότητας που κάνει remaster το λατρεμένο και πολυβραυμένο παιχνίδι της Capcom, με textures υψηλής ανάλυσης και άλλα σύγχρονα χαρακτηριστικά.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας της τελικής 1.0 έκδοσης, η οποία καλύπτει όλο το παιχνίδι. Έτσι, αν θέλετε να επιστρέψετε στον κόσμο του horror τίτλου και να τον δείτε πιο καλογυαλισμένο από ποτέ, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε το Resident Evil 4 HD Project εντελώς δωρεάν στις 2 Φεβρουαρίου του 2022. Το remaster pack είναι συμβατό με την Ultimate HD έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2014 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από textures υψηλής ευκρινείας, το συγκεκριμένο mod αναβαθμίζει και τα videos του Resident Evil 4 σε Full HD ανάλυση, κάνει τον τίτλο πλήρως συμβατό με 21:9 οθόνες, φέρνει ξανά το αρχικό Depth of Field εφέ της GameCube έκδοσης που έλειπε από τα μετέπειτα ports κ.α. Η λίστα των βελτιώσεων και των αναβαθμίσεων είναι εντυπωσιακή και στόχος της ομάδας είναι να μην αποκλίνει από το αρχικό όραμα των δημιουργών, σεβόμενη όλες τις σχεδιαστικές επιλογές.

Ακολουθούν μερικές συγκριτικές εικόνες, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του project πατώντας εδώ.