Halo Infinite: Αναμονή τέλος - Σήμερα η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του campaign

Η 343 Industries σπάει τη σιωπή της
25 Οκτωβρίου 2021 09:18
Halo Infinite: Αναμονή τέλος - Σήμερα η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του campaign

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την τελευταία φορά που είδαμε εν δράσει το campaign του Halo Infinite στο ειδικό event της Microsoft το καλοκαίρι του 2020, όταν και γεννήθηκε το meme του Craig. Η συγκεκριμένη παρουσίαση συνάντησε αυστηρή κριτική, οδηγώντας στην καθυστέρηση του παιχνιδιού για έναν ολόκληρο χρόνο και σε διοικητικές αλλαγές στην 343 Industries

Τώρα, η ομάδα δηλώνει επιτέλους έτοιμη, προγραμματίζοντας μια νέα παρουσίαση του single-player campaign. Αναλυτικότερα, σήμερα, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στις 16:00 (ώρα Ελλάδος) θα μεταδοθεί ζωντανά το επίσημο Campaign Overview του Halo Infinite. Μέσα από το εν λόγω βίντεο, θα πάρουμε μια γεύση από το "μεγαλύτερο, πιο ανοιχτό και γεμάτο περιπέτεια" campaign της σειράς, όπως το χαρακτηρίζει η ομάδα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την παρουσίαση μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 8 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.