Το Perfect Dark του Xbox Series X θα αναπτυχθεί μαζί με την Crystal Dynamics των Tomb Raider

Η The Initiative ενώνει τις δυνάμεις της με το στούντιο της Square Enix
24 Σεπτεμβρίου 2021 16:17
Το Perfect Dark του Xbox Series X θα αναπτυχθεί μαζί με την Crystal Dynamics των Tomb Raider

Τα Xbox Game Studios προέβησαν σε μια απρόβλεπτη ανακοίνωση που αφορά το επερχόμενο reboot της σειράς Perfect Dark. Συγκεκριμένα, η νεοσύστατη ομάδα ανάπτυξης The Initiave έκανε γνωστό πως θα συνεργαστεί με την Crystal Dynamics της Square Enix, για να φέρει στους παίκτες τον πρώτο της τίτλο.

Συγκεκριμένα, το στούντιο τόνισε:

Συνεργαζόμαστε με την Crystal Dynamics, την κορυφαίου επιπέδου ομάδα που ευθύνεται για character-driven παιχνίδια όπως τα Tomb Raider, για να φέρουμε αυτό το κατασκοπικό θρίλερ πρώτου προσώπου σε μια νέα γενιά. Οι ομάδες δε μπορούσαν να προσπεράσουν την ευκαιρία να δουλέψουν μαζί. Είμαστε ακόμη σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης, αλλά και τρομερά ενθουσιασμένοι που έχουμε την μοναδική ευκαιρία να δώσουμε σάρκα και οστά στο όραμά μας για το Perfect Dark!

Για την ώρα δε γνωρίζουμε σε τι ακριβώς επίπεδο θα συνεργαστούν τα δύο στούντιο για το Perfect Dark, μιας και δε δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάμειξη των δημιουργών του πρόσφατου Marvel's Avengers.

Για την ιστορία, η The Initiative ιδρύθηκε το 2018 στη Santa Monica από τον πρώην επικεφαλής της Crystal Dynamics, Darrel Gallagher. Στο δυναμικό της έχει προσθέσει και διάφορα άλλα υψηλόβαθμα πρώην μέλη της Crystal Dynamics, μεταξύ των οποίων και ο Daniel Neuburger, director του reboot του Tomb Raider.

Πέρα από developers της Crystal Dynamics, η The Initiative έχει προσλάβει και πρώην designers των BioWare, Naughty Dog, Respawn Entertainment, Santa Monica Studio, Blizzard Entertainment, Insomniac Games και Rockstar Games.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ξανά το πρώτο trailer του Perfect Dark, το οποίο είχε αποκαλυφθεί στα περσινά The Game Awards.