Ανακοινώθηκε η 25th Anniversary Edition του Gran Turismo 7 (ΕΙΚΟΝΕΣ) 

Τρεις διαφορετικές εκδόσεις για τον τίτλο της Sony

Ανακοινώθηκε η 25th Anniversary Edition του Gran Turismo 7 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Sony ανακοίνωσε τις ειδικές εκδόσεις του Gran Turismo 7, το οποίο με τον ερχομό του η σειρά θα γιορτάσει και τα 25α γενέθλιά της. Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τρεις ειδικές εκδόσεις για το παιχνίδι, την standard “Launch Edition”, την “25th Anniversary Edition”, καθώς και την “25th Anniversary Edition Digital Deluxe Edition ”.

Αν θελήσετε να αποκτήσετε την launch edition, εκτός από το βασικό παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δικά σας 100,000 in-game credit (CR), ένα Toyota Castrol TOM’S Supra, ένα Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth), καθώς και το Porsche 917K Living Legend.

Από την άλλη, η 25th Anniversary Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι σε ένα ειδικό limited edition SteelBook με PS5 blu-ray δίσκο, κωδικό του παιχνιδιού για το PS4, 1,100,000 in-game credits, 30 Manufacturer / Partner Avatars, το επίσημο Soundtrack, καθώς και τα Toyota GR Yaris with country-specific Livery, Toyota Castrol TOM’S Supra, Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth) και Porsche 917K Living Legend.

Τέλος, η μεγαλύτερη έκδοση που είναι η 25th Anniversary Digital Deluxe Edition θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, αλλά και έξτρα Dual PS4 + PS5 Entitlement, αλλά 1,600,000 in-game credits.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι αν αγοράσετε το παιχνίδι για το PS4 και αργότερα θέλετε να παίξετε στο PS5, θα μπορείτε να κάνετε upgrade στη νέα γενιά με κόστος τα $10.

O τίτλος θα έχει κανονικό campaign που θυμίζει τα πρώτα παιχνίδια του franchise, ενώ παράλληλα, και ο τεχνικός τομέας δείχνει εντυπωσιακός για ακόμη μία φορά, ειδικά όσον αφορά τις αντανακλάσεις και τις λεπτομέρειες των μοντέλων.

Tο Gran Turismo 7 αναμένεται να καταφθάσει στις 4 Μαρτίου του 2022 αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5.

10 σχολιο(α)